- Düzenlendi
Selam kızlar. Bundan 5 6 ay önce kadar eşimle büyük bir tartışma yaşadık. Ve sinirle benim kolumu sıktı morartti. Benim 2 ablam var. O sıralar bana gelmişlerdi. Ortanca ablam dışarı çıktığında büyük ablama bu olayi anlattım. Onunla dertleşmek istedim. Sonra üzüldü ağladı. Bende dedim ki öteki ablama anlatma sakın dedim.hic kimseye anlatma dedim. Çünkü kin tutar biliyorum. Asla unutmaz. Anneme babamada hic kimseye anlatma sakin dedim.Oda tamam dedi. Yemin ettirdim. Yemin etti.
Sonra akşam oldu gitme vakitleri geldi. Gittiler. Akşam telefon çaldı. Arayan annem. Seninle konuşucaz dedi. Sonra misafir geldi kapattı telefonu. Acaba ablam anlattı mı diye düşündüm. Ama bana yemin etmişti anlatmam demişti.
Sonra telefon tekrar çaldı. Ablam anlatmış anneme babama öteki ablama. Üstelik öyle bir anlatmış ki. Ben işkence çekmişim gibi. Yok efendim banyoya kilitlemiş. Ağzıma çorap sokmuş eşim. Orada beni dövmüş falan. Oysa ben öyle birsey demedim öyle anlatmadım ona.
Annemi babami ablami inandiramadim tabi. Olay öyle değil diye itiraz ettim. Ama sandılar ki ben eşimi koruyorum.
Sonra annem babam ikna oldu. Eşimle falan oturdular konuştular. Eşim tedavi olmaya ikna oldu. Bir daha tekrarlanmadi böyle birsey.
Sonra bu derdimi anlattığım büyük ablama dedim ki. Ben öyle birsey mi dedim sana. Neden bire bin kattın. Neden böyle yaptın. Hem birde yemin etmiştin. Ben seninle derdimi paylaşmak istedim sadece. Sen gittin anında yumurtladin dedim. Oda sadece dediki. Ben senin canın tehlikede diye korktum. Ondan anlattım. Ben öyle anladım. Öyle anlattım dedi. Hey Allah’m. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Ablam sonuçta.
Ortanca ablama da dedim ki bak olay öyle değil. Beni bir dinle dedim. Hayır katiyen beni dinlemedi. Eşimden dolayı dediki. Bjr daha onun adını benim yanımda ağzına alma. Bir daha senin evine de gelmem gitmem zaten. Öyle bi adamın ekmeğini yemem ben vs. Bu tarz konuştu. Ve bana olayın aslını bile anlattırmadi.
Kızlar hergun üzülüyorum kahroluyorum. Neden ablam gitti sırrımı anlattı hemen.
Neden Ortanca ablam birdaha gelmem senin evine dedi. Neden beni dinlemedi bir kez olsun. Neden inanmak istemedi. Ağlıyorum şuan. Yediremiyorum kendime. Onlar benim herseyim di. Neden beni böyle harcadılar attılar. Neden sormadılar doğru düzgün. Kardeşim derdin ne güzelce anlat olayın aslını astarını demediler.
Büyük ablam surat asti . Bir daha bana anlatma madem derdini dedi. Ben senim hayatından endişe duydum ondan anlattım dedi. Ortanca ablam dinlemedi bile. O günden sonra eskisi gibi davranmadilar bana. Mesafe koydular. Neden böyle oldu kızlar. Ben bu kadar degersizmiydim