Etipetito istediğin her şey olabilir ya 😂😂mesela biraz önce kocam yulaf istedi ama üstüne Nutella ile şeker dök diyor öyk
İtiraf
Etipetito en sevdiğin kullanıcının ben olduğunu da söyleyebilirsin😂😂
Güzel post olmuş.Eline sağlik..
Itiraf edermisin @aykirikadin eski sevgilinmi yada sevgililerinmi yoksa eşinmi güzel sex yapip seni orgazma ulaştiriyor💃🔥💋
Cicekliperde ozaman şunu itiraf edeyim bu olur gibi geçen kızım beni sinir etti ona kızdım kızıma kızdığım için de eşim bana kızdı o sırada da kızımın saçını tariyodum bende sinirlenip bilerek tarakla çekiştirdim. Saçını kizim bağırdı anne bilerek yaptı diye 😂😂😂
Cicekliperde Ahaha o da olurdu. Bak😂
Etipetito olan bebeye olmuş
Cicekliperde öyle oldu maalesef
- Düzenlendi
Cicekliperde
@etoile bekliyorum 😂 nerelerdesin itiraf et
İtiraf ediyorum burdaki muhabbeti çok özledim 😁
@Zamansiz_ ❤️ bekliyorum cnm sen söyle nerelerdesin
Cicekliperde itiraf ediyorum bu aralar eski bekar hallerimi özlüyorum senide bekliyoruz bebiş @_OceanLove 😂😂 itirafin mübarek olsun 😅
kleopatranizzz Ben itirafçım beğenip geçtiği için değişmek istiyorum, @Moonlight_ gel aşkım
kleopatranizzz askom bebisin doğum günü itirafi yokmu sende 😂 nasıl gecti
2minnosannesi Ay çok güzel geçti Aşkım hatta düşündüğümden de güzel geçti
Mutfak yardımın olmasa bu kadar rahat yapamazdım ama 😅😅
kleopatranizzz ne demek balım keşke gercek olsaydı bnm oglusunda doğum günü geldi 🥹 büyüyor bebeğim
Cicekliperde ben bir itirafta bulunmak istiyorum. Bir ay önce arabayı kullanırken arabayi ufak bir yere çarptım. Çok fark edilmiyordu. Eşim kullandıktan sonra bu araba ne olmuş diye ona carladım :):) asasasdfg
Cicekliperde bir itirafta daha bulunmak istiyorum üniversitede bir arkadaşın kablulu kulaklığına basıp koparmıştım. Hiç bir şey diyememistim. Çok pişmanım neden yeni kulaklık almadım ki
Medusa hadi sende itiraf et bnm etiketlere cvp gelmedi 😂