pinkdreamss Bubenimoykumm yok canım sadece okulun adı yazıyor geçen sene de aynı okul çıktı ama biz göndermedik 7 yaşında başlasın istedik
Bubenimoykumm pinkdreamss ay evet doğru sınıfı sonradan belli olur listeler asılır. Veya da bizim öğretmenler whatsapp grubu açp velileri eklemişti öğretmenimizi öyle öğrendik.
bekbek06 pinkdreamss merhabalar herhangi bişey yaptınız mı peki 6 yaşında göndermemek için rapor almak falan gibi
pinkdreamss FlowerMom okulu aradık canım son haftası gelip öğretmeni öğrenin dediler bide formayı alırsınız dedıler ıste gerek yokmuş 😂
pinkdreamss yigit_yagiz_moms açılmasına 1 hafta kala öğrenirsiniz sisteme düşer dedi tanışmak isterseniz de okula gelebilirsiniz dedi cnm
perimasali802_ pinkdreamss kız bizde bu yil anasınıfı olacaz 5 yaşında şimdi 6 yaşında yinemi anasınıfı olacak yoksa 1 sınıf mi aydinlatsana beni
Blondie perimasali802_ 6 yaşında zorunluluk yok istersen ilkokula gönderebilirsin istersende göndermeyebilirsin 7 yasında zorunlu 6 yasındada anasınıfına gönderebilirsin diye biliyorum
yigit_yagiz_moms perimasali802_ benim oğlum 7 yaşında. Geçen sene ilk okul çıkmıştı ben rapor aldım göndermedim bu sene başlayacak. Göndermek istemiyorsan rapor alabilirsin
pinkdreamss perimasali802_ benim kızım 5 yaşında başladı anaokuluna 6 yaşında da gitti küçük diye sundu 7 yaşında
perimasali802_ Blondie bu yıl anasınıfı olacak ya seneye 6 yaşında ilkokula göndersem alirlar degilmi
perimasali802_ yigit_yagiz_moms tm teşekkür ederim 💗 Anasınıfında iyiyse yollamayı düşünüyorum aslında
Blondie perimasali802_ Alırlar canım 6 yaşında anne göndermek isterse gönderebilir bende seneye göndereceğim
yigit_yagiz_moms perimasali802_ ilkokula 5,5 yaştan itibaren alıyorlar. 6 da zaten ilkokul çıkıyor. Ama göndermek istemezsen 7 de de gidebiliyor
bekbek06 rapor almak istemiyorum 74 aylık oluyor dilekçeyle de ertelenmiyor bu sene yollamasam devamsızlıktan seneye 1 den başlar değil mi