gizew Hiç bir pişmanlığım yok. Ben hayatın gerçeklerini çok küçükken gördüm, yaşadım. Hayat mücadelemi erken verdim.
Silmem gereken kim varsa sildim.
Yola çıktığım insanların değiştiğini gördüğüm de, yolda bırakmadım o yolu orada bitirdim.
Kimseye yalan söylemedim.
Kim dara düşse elimi uzattım. Ne kadar merhametliysem o kadar da merhametsiz olmayı öğrendim. Kim ne kadar veriyorsa,bende o kadar vermeyi öğrendim.
Hayatta herkes biricik,herkes bir kere yaşıyor.
Kim olduğu, hayatınızda ki sıfatı hiç önemli değil. Anne,baba,abi, kardeş, arkadaş,kuzen size iyi gelmeyen kimseye bir şey borçlu değilsiniz. Sırtınızda ki o kamburu atın.
Hayat öyle güzel.
Tüm zorluklara rağmen yaşamayı sevin, güzelliklere inanın. Kendime ait küçük sevimli bir ailem,bir dünyam var benim.
İçerisinde bir iki arkadaşımın olduğu.. Arkadaşlar yaşantımızda bulunan birer yan figürler ha var ha yok bir şey değiştirmezler. Olmak isteyen kalır,gitmek isteyen hiç varolmamıştır benim için siler geçerim.
Bana kalan çocuklarım ve eşim.
Çünkü, o kapı kapanınca güneşin, yağmurun, fırtınanın, sıcağın altında biz kalıyoruz.
Benim ailem..
Herkesten önce gelenler ve her şekilde daima maddi manevi önce ailemin çıkarlarını düşünürüm. Kimseye güvenmem.
Herkesle aranızda daima mesafe olsun. Samimi olun, mesafeyi aşmayın. Herkes her şeyi bilmesin. Bazı şeyler sizin kendinizle sırrınız olsun.
Dostlarınızla güzellikleri paylaşabilin.
Hayatı daima sevin.
En karanlık geceye bile güneş doğuyor, o güneş er geç doğar hiç üzülmeyin. ☀️