zarifhanim manolyaca Sadece korunma şeklini konuşuyoruz. Bu konuda şikayeti bir sorunu olan fikir almak isteyip anlatan arkadaşlar var ama ben hayatımdan memnunum, özel olduğundan anlatmamayı tercih ediyorum. ☘️
prenses90 manolyaca kesinlikle en yakın arkadaşımla bile hamile kalmaya çalıyoruz,yumurtlama günlerini hesaplıyoruz şu gün ilişkiye girilecek vs derken bile,o günü degerlendirmeliyiz diye muhabet geçiriyoruz, kimse ile konuşmam
Oluyorumanlasana manolyaca kimseyle konuşmadm hiç bi kere kadınlar toplumunda kadınlar aralarında konuşup gülüstüler ben hiç dahil olmadım sormadım sorana açık vermedim 😂 yüz yüze bakıyorz diye çekindim heralde
kizatasozu manolyaca kimseyle konuşmuyorum yanımda birileri konusuncada çok rahatsız oluyorum ya iğrenç geliyo bana 😬
Bubenimoykumm manolyaca ablalarımla yaptığımıiz max konuşma bugün adet oldum şu gün olacam karnım ağrıyo vs vs ileriye gidilmez sormam merak etmem sordurmam.çünkü özel.
marshmallowgril manolyaca Liseden arkadaşlarla bi ara grup kurmuştuk orada saçma sapan konuşurduk ama birisinin kocası mesajları okumuş, kızı dövmüş kavga çıkmış. O günden beri bi daha konuşmadık böyle konular
Lovely_00 manolyaca üzeri kapalı sakalasiyoruz eltilerim ile kimse kocası ile neler yapıp ettiğini anlatmıyor yani birisinin kocası şehir dışına çıkar bir süre sonra gelir onun şakasını yapariz
perimasali802_ manolyaca yatağımı pek konuşmam ama gelip fikir almak istiyorlar hâliyle burda nasıl konuşuyorsam onlarida gaza getiriyorum 👻😁🔥
kimkimki manolyaca yani üstten tabiki konuşup fikirleştiğim çok samimi bir kaç kişi var. Mesela bir arkadaşım birşey almış gösterir bana eğer beğenirsem banada sipariş ver derim. Yada işte ağrı olur ilişkiden sonra kanama vs olur bunları konuşuruz ya böyle oldu acaba spiral mi vs mi gibi gibi konular. Cinsellik değilde daha çok cinsel sağlık korunma yöntemleri ve Uygun’a bulunan gecelik ler diye toplayabiliriz durumu 🤣
manolyaca kimkimki Aslında evet cinsel sağlık farklı bir konu, bu konuda fikir bilgi alışverişi yapılması doğru olabilir
Betybety manolyaca ben asla konusmam ama eşimin kuzenlerinin eşleri sürekli anlatıyor. haftanin nerdeyse 2 günü görüşüyoruz evlerimiz yakın. yani hangi pozisyonda yaptıklarını bile anlatıyor. artık rahatsız olduğumu belli ettim daha az anlatıyor.
belladonna manolyaca Korunma yöntemleri, gecelik hakkında konuşuyoruz ama her arkadaşımla değil. Cinsellik hakkında konuşmayı sevmiyorum o konuyu konuşacağım tek kişi eşim.
Elmasekeri Detay vermeden yüzeysel şeyler gecelik korunma komik kazalar falan konuştuğumuz oldu 😂😂😂😂ama öyle alelade insanlarla değil 🤭🫢🫣