yagmurum cileklilolipop Biz de sirayla dusa giriyoruz. Hizli bi sekilde. Ilk ben girerim. Cikinca o yanima gelir sizin gibi degerlendirme yapariz . 10uzerinden kacti deriz hep😄 ama hic 2. Yi yapmadik. Siz masallah ateslisinz☺️
sananee cileklilolipop Değişiyor bazen sigara soğuk birşeyler içip tekrar yapıyoruz bazen biraz uzanıp sohbet ediyoruz sarılarak bazen de direk hop duşa sonra uykuya 😂
fikriye Ya çoğu kişi tekrar yatakta buluyoruz tekrar yapıyoruz yazmış bı tek benim kocamda sorun var galiba bı defa yapiyo kimıldayacak halim yok diye söyleyip yatiyo 😏
HurremSultan fikriye kız ben bile boşaldıktan sonra eşime totomu dönüyorum 😂😂😂 napsin doyuyor iate dmdkksms
Sahra5 cileklilolipop sarılıyoruz öpüşüyoruz bazen öyle sıkı sıkı sarılıp uyuyoruz bazen de öyle sizin gibi gecede 2-3 düfa oluyo
Birmutlulukkutusu Sahra5 Bizimde oluyor ama 3 4 degil yeni evliyken gun icinde belki 3 olmustur ama 4 asla olmadi dün 2 kere oldu🤤🤤 ama 2 saat gecti aradan ve regldim o kadar ozleştik ki ondan tabi ama sonra halimiz kalmadi ölu gibi yattık 🙈😅
birana marshmallowgril niye olmasın kız benim kocam göreve gidiyor 4 ay gelmiyor 20 günlük süreçte neredeyse hergün 3 posta kesin yapıyoruz biz 😅
busbutun cileklilolipop ne güzel ya biz biri zor yapıyoruz ikinci zaten ben istemiyorum eşim istese de hemen duşa giriyorum apar topar çok aşırı yorgunsam da öyle yatıyorum
ebrulii04 marshmallowgril bence değil ya bi gecede 6 defa yaptığımız oluyor o günün heyecanı kışkırtmasıyla alakalı
ebrulii04 usengecanne usengecanne vallahi kız ama aşırı ihtiraslı tutkulu kışkırtıcı olduğum bi dönemdi adamın üstüne atlıyordum 🤣🤣🤣
nur000 cileklilolipop genelde biraz duruyoruz sonra duşa gireriz bazen eşime sorarım bak giriyorun falan diye niyeyse adam duştan sonra tekrar istiyo ulen ve adam saçım zor kuruyo zaten önce söylesene falan derim😅 ikimizde duşu aldıysak birşeyler içer yeriz film falan izleriz uyuyasıya saçımı falan tarar sonda da uykuya geçeriz kızımız uyanmadsn
kanlibela marshmallowgril kız neden öyle diyorsun kids de biri haftada 8 en az dedi 🤣 ha bir de başlayınca 3 kez mis ard arda
simg01 kanlibela bu kadarı da abartı benceee. Zaten çok üst üste yapınca bir anlamı kalmıyor insan o tutkuyu yakalayamıyor. Biz genelde 2 günde bir yada 3 günde bir yapıyoruz
romeonunjulieti kanlibela kullanıcı adı yemekyemeyicokseviyorum du degilmi o yorumu bende gördüm hatta bizde kocamla 8 defa yapmıştık birini daha görünce şaşırmıştım 😂 ve az önce profiline girdim kocasıyla ayrılmışlar kocası iş yerinde dovmus kadını ya 😔