SEKSTEN SONRA NE YAPİYORSUNUZ 🤭🔥💦
kanlibela o zaman zorlandığın içindir 🔥
cileklilolipop valla bebek uyanmadan ne yaparsak kar diyoruz😄 aonra koştur koştur banyo yapıyoruz
- Düzenlendi
kanlibela kullanıcı adı yemekyemeyicokseviyorum du degilmi o yorumu bende gördüm hatta bizde kocamla 8 defa yapmıştık birini daha görünce şaşırmıştım 😂 ve az önce profiline girdim kocasıyla ayrılmışlar kocası iş yerinde dovmus kadını ya 😔
linosko sıkıyor kendini boşalırsan bir daha yapmam diyorum🤣🤣
perimasali802_ büyük ihtimalle
kanlibela maalesef
cileklilolipop Hiç bir şey…Ayda bir ilişkimiz oluyor onda da eşim hemen duşa giriyor. Ya da hemen uyuyor. Hiç istekli olmadı benim eşim daha 3 senelik evliyiz. Üzülüyorum. Sevmiyor beni galiba. Ben seviyorum ama o uzak durduğu için bende ısrar etmiyorum artık. Kusura bakmayın bu postun altına can sıkıcı yorum yazdım. Öyle işte
fikriye kız ben bile boşaldıktan sonra eşime totomu dönüyorum 😂😂😂 napsin doyuyor iate dmdkksms
cileklilolipop bnmki boşalınca devam ettirmek için zorladığında tahriş oluyo siz ne yapıyonuz da oluyo 3 4 😂
cileklilolipop ben. Tekrar devam etsin istiyorum ama gücüm kalmadı dur bir ken.dime geleyim.diyor eşim ve duşa gidiyor sonrasında da yapmıyoruz