• Cinsellik
  • SEKSTEN SONRA NE YAPİYORSUNUZ 🤭🔥💦

cileklilolipop valla bebek uyanmadan ne yaparsak kar diyoruz😄 aonra koştur koştur banyo yapıyoruz

kanlibela kullanıcı adı yemekyemeyicokseviyorum du degilmi o yorumu bende gördüm hatta bizde kocamla 8 defa yapmıştık birini daha görünce şaşırmıştım 😂 ve az önce profiline girdim kocasıyla ayrılmışlar kocası iş yerinde dovmus kadını ya 😔

cileklilolipop Hiç bir şey…Ayda bir ilişkimiz oluyor onda da eşim hemen duşa giriyor. Ya da hemen uyuyor. Hiç istekli olmadı benim eşim daha 3 senelik evliyiz. Üzülüyorum. Sevmiyor beni galiba. Ben seviyorum ama o uzak durduğu için bende ısrar etmiyorum artık. Kusura bakmayın bu postun altına can sıkıcı yorum yazdım. Öyle işte

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

linosko tabi olabilir. Ama ben istemiyorum şahsen. Üst üste olunca istek olmuyor bende

fikriye kız ben bile boşaldıktan sonra eşime totomu dönüyorum 😂😂😂 napsin doyuyor iate dmdkksms

cileklilolipop bnmki boşalınca devam ettirmek için zorladığında tahriş oluyo siz ne yapıyonuz da oluyo 3 4 😂

cileklilolipop ben. Tekrar devam etsin istiyorum ama gücüm kalmadı dur bir ken.dime geleyim.diyor eşim ve duşa gidiyor sonrasında da yapmıyoruz