HurremSultan tam işte rahat biraksana çocuğu 😂
Erkek bebek pipi ile oynama
perimasali802_ dkdksksk sus ya küçücük çocuk😂😂😂😂🙊🙊🙊
HurremSultan şimdiden öğreniyor fındık 😂
Ayy bı ara oglan banyoda pipisi ile oynadi eşimi çağırdım koş dedim bak 🤣
Noluyor dedi bu niye böyle yapıyor dedim
Ya yürü git çocuk işte nerden bilsin şeyi ayy gülmekten öldüm 🤣
Ama sonradan bu huylarını bırakıyorlar gerçekten ara halende oynarlar merak yani vücudunu tanıyorlar sonuçta
perimasali802_ ya cidden çok tuhaf birde şimdi yeni nesilde uyaran çok korkuyoruz ister istemez🥺 erkek kız farketmiyor çocuklar artık savunmasiz sanki herşeyi.biloyor gibler
HurremSultan aynn öyle canim valla çok akıllılar ve asla kanmıyorlar benimkilerin bir dili var görmen lazim kanka 😂
İki yaşında bir kız çocuğu erkek çocuğunun pipisini biliyor artik sen düşün
Çok taklitciler
perimasali802_ ya çok fenalar cookkk😂😂😂 benim kızım ilk kardeşi geldiyginde bu ne diyordu 😂😂😂
HurremSultan 🤣🤣🤣 inanirmisin benimkiler hiç bilmiyorlar iki erkek bir kızım var birkere anne bune demediler şükür
perimasali802_ kendi özel bölgelerini biliyorlar ama kız kardeşlerine hiç takip etmiyorlar
perimasali802_ ya bana da demiyorlar ama kızım ilk defa pipi gördü kardeşi gelince şimdi umursmiyor ama o zaman bu ne diyordu 😂😂😂😂
HurremSultan yerim yaa ilk çocuk kız dimi 💕
perimasali802_ evet kız 🥺🌺 üç yaşına giricek az kaldı
HurremSultan seninkiler de küçükmüş kız benimkler gibi 😂
Minnoşlarim yaa ♥️
perimasali802_ küçükler tabi bu isyanım neden sanıyorsun 😂😂😂😂 biri 3 olucak biri 19 aylık
HurremSultan büyüyünce rahat edersin inşallah yaramazlık yapsalarda en azından kendilerini taşırlar 💗
HurremSultan evet dokununca dikiliyor zaten otomatikmen😅🤦benim oğlanın da öyle oluyor oynuyor hoşuna gidiyor dikiliyor