melekk123 yani 15 yaş var evet eşim 20 lik gibi durmuyor ama kendisi yaşını gösteren biri değil bakımlı boylu poslu herkes cok yakıştırıyor bizi hatta şöyleki biz tanışmadan önce aynı mahallede çalışıyoduk mahalledeki insanlar bizi birbirimize yakıştırırdı benim daha o dönem eşimle sohbetim yoktu bile diyodum ki yok artık 15 yaş büyük abartmayın ne alaka falan aaaa bide baktım 6 ay sonra evlendik😂😂 ilkten kendim aşırı takıldım bu duruma yalan değil nikah günü bile bi acaba mı dedim hep hatta eşim bu kadar hevezsizsen nikah salonundakilere kaza yaptık der iptal ederiz dedi ben yine de devam dedim evlendik bebeği gibi davranıyor bana hala olgun erkek gerçekten başka benim ikinci evliliğim bu arada ilk eşimle 4 yaş vardı aramda 3 sene dayanabildim daha fazla katlanamadım kör kütük aşkla kaçarak evlenmiştim onunla ama aşk maşk hikaye evlenince insan olgunluk istiyor iyiki eşimle evliyim keşke ilk onu tanısaydım ben bi ara psikologa falan gittim anlattım böyle böyle adam aynı zamanda aile terapisti bana ne dedi biliyomusun şuan belki acabaların vardır ama 35-45 yaşlarına geldiğinde iyiki olgun biriyle evlendim diyeceksin dedi yaşayarak zaman göstericek sana bunu dedi 24 yaşındayım şimdi bile iyiki diyorum aynı yaşta ki çiftler yarış halinde olur ve bi kulvarda tek kazanan olur dedi genelde boşananlar hep genc ciftler falan dedi kesninlikle doğru