Kızla evleneli nerdeyse 2 yıl olacak evliliğimizin ilk başları 2 güne bi birlikte olurduk ama ben hep söylerdim yada yanaşırdım ilk 2 ay böyle devam etti sonra telefonunda prn izlediğini gördüm sordum neden ben yeterli gelmiyor muyum sana bu kadar mı düştün dedim çok zoruma gitti çok kavgalar ettik ama tiktokta bir kız gördüm ordan aklıma geldi izledim dedi hala yediremiyorum bunu kendime çok üzüldüm ama bi şekilde sustum salak gibi şimdi olsa susmam her neyse sonra hamile kaldım riskli gebeliğim yoktu ama bebeğe bişey olur diye benle birlikte olmak istemedi hamileliğimin 3. Ayında kestik birlikte olmayı şimdi doğum yaptım bebeğim 2 aylık oldu bile ama hala yanaşmadı aradan 9 ay geçti biliyorum yine izliyor lohusayken gördüm telefonunda ama bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ben yanaşmak istemiyorum çok kilo aldım çok zayıftım bi an kilo alınca her yerim çatladı kendimi hiç beğenmiyorum biliyorum oda beğenmiyor ama böyle ömür geçmez ki evlilik evet cinsellik değil %100 ama evliliğin devamı için çok önemli napsam bilmiyorum açık açık konuştum da söz izlemiycem etmiycem dedi de bana olan ilgisi de hamileyken çok güzeldi ama doğum yapınca çok değişti şimdi şakayla karışık mal salak gerizekalı herşeyi diyor susmuyorum ağzına sıçıyorum ama benden soğumuş bi adama ne kadar karşı gelsem de ne zaten soğumuş benim duygularım hislerim önemli değil bu arada boşanamam gidecek ailem kimsem yok ve ben annesiz babasız büyüdüm evladımı asla öyle büyütmek istemiyorum uzun oldu kusura bakmayın ama çok doldum dertleşmeye anlaşılmaya ihtiyacım var bende herkes gibi eşimle mutlu olmak istiyorum