perimasali802_ kleopatranizzz sen buranın bir tanesinin aşkım kolaymi ♥️🌷 Koskoca Kleopatramm var iken 💐
lanjalee kleopatranizzz of kleo altı üstü bi post açıcaksın ya biliyoruz içinde yatan erotik kadını işte uyyh 🙈😂😂
kleopatranizzz blabla Öyledir valla sen Kids falan tanımazsın artık jgkgkgk benim hesabım bile yok orada
perimasali802_ blabla kız adamı kurutmussun bide zayif diyor hele bakin azıcık rahat birak yemek ver kilo alsin 😂
blabla perimasali802_ aşko bana geldiğinde kurumuştu garibim 😂😂😂😂 ooo neler neler yapmıyorum kiiiii ama bünyesi aldırmıyor kilo ben su icsem yarıyor o dünyaları yese zayıf 🤦🏻♀️ Bırakıyom ahaa 😂😂😂😂
perimasali802_ lanjalee kara kendi gireceğine aramıza hadi gel otur yani bas ucumuza böyleydi sanırım @gizew @kleopatranizzz
kleopatranizzz perimasali802_ Benim kocamda şu içse yarıyor evlendikten sonra adam durmadan kilo alıyor fjfjfj varmı eritmek için bir yöntem hocaaağğmmm🤣🤣🤣
blabla perimasali802_ evet maalesef ama yok aldircam kiloo😂😂😂😂 ağzını boş bırakmıyorum gittim kilo alsın diye protein tozu aldım 😂😂😂😂😂😂