Kızlar 5 buçuk ay oldu doğum yapalı ama daha tam adet olamadım temmuzda doktora gittim duphaston verdi kullandım adet oldum ama hep leke leke oldum ama hala aşırı rahatsızım neler yapılabilirim regl olmak için

blabla kan tahlilleri ver sebebini araşdır neymiş sorun

blabla doğumdan sonra 1 seneye kadar normal karşılıyorlar adet olamamayı, düzensiz adet olmayı, doktor yönlendirmesi dışında birşeyler kullanıp hormonlarınızı bozmayın derim ben

blabla
        Doğumdan sonra 1 yıl çok norml adet olmaman cnm yada düzensiz olman doktora danışmadan bisey yapma

aayhhh evet bi hastaneye gitmem gerekiyor ama kızım hastalancak diye gidemiyorum 🤦🏻‍♀️

TombulHatun anladım teşekkür ederim duphastonu doktor verdi zaten ya birde adet olmadığım için mi neyse artık şekerim yükseliyor
          Yani hamilelikte vardı şeker doğumdan sonra geçti demişlerdi geçen aylarda bir gittim kiii hepsi fırlamış 3 aylık şeker sonucum 10 gelmis😱 orda ben bir şok oldum birde güzel oturdum ağladım 😂😂😂

kocamdakocamm duphastonu doktor verdi zaten ama bu olamamak kadar kötü bir şey yokmuş aşırı sancılaniyorum ama gelen giden yok 😂

blabla
              Evet öyle oluyo malesf zor yaa olmak bir dert olmamak bin dert 😅😅😅

blabla
                Benimki der akşama kadar yan gelip yatıp telefonla oynuyorsun 😂😂😂

blabla
                  Kesinlikle öyle değil tabi yemek çamaşır bulaşık ev sil süpür çocuklara bak bunları kim yapıyor

blabla adet olmadığından yükselmez şeker, sen bence genel bir tahlil yaptır, benmde hamilelikten çnce insülin direncim vardı hamileyken tüm değerler normale düştü ilacı filan bırakmştm doğumdan sonra tekrar yükseldi, ağlayıp üzme kendini Allah dermansız dert vermesin, sen git bütün değerlerine bi baktır doktor sonuca yöne yönlendirir zaten seni,

TombulHatun tahlillerimde hiç bir şey çıkmıyor şeker konusunda pankerasımda gayet iyi bilmiyorum artık ya aminnn inşallah canım hayırlısı bakalım