Mom88 Gerçi gördüğüm kadarıyla burda yaş arası 20 30 yaş 30 yaş üstü bi benim sanki😅 ama yinede sohbet muhabbet olsun diye herkes fikrini yazsın☺️Hhhhkkbvfb
bubenimoykum Mom88 yirmili yaşlar cinselliğin c sini bilmediğimiz ham olduğumuz yaşlar. 30lar öylemi piştimiğimiz yaşlar diyebiliriz 😆
piyangobileti Mom88 32 yaşındayım sevgiliyken çok daha istekliydim işten gelmesini sabırsızlıkla beklerdim tabi yanlış anlaşılma olmasın biz sadece sevişiyorduk evleneli 3 yıl oldu yarisini ayrı geçirdik içimdeki isteği yok etti Allah’ın hödüğü 😃
Mom88 kocamdakocamm ahh birde 30 u geçin tam zirvede olunuyor yoksa bende kendimi bildim bileli hep ateşliydim😅
Mom88 perimasali802_ eşinde istekliyse kesin alev alır🔥 biz karşılıklı istekliyiz 20 yaşlara taş çıkarıyoruz maşallah 😂😂
piyangobileti Mom88 onun isteği yerinde ama sadece tek taraflı bir de nereden görüyor öğreniyor bilmiyorum saçma sapan şeyler isteyecek gibi bir hali var umarım anlatabilmisimdir
bunny12 Mom88 bence 25 e kadar ateşli sonrasında içi geçiyor gibi insanın benim öyle belki yeni anne oldum ondandır 😄
linosko bunny12 yeni annelik döneminde bi ara isteksizlik oluyor ama sonra yine tavan yapıyor diyebilirim😅