naunau kizatasozu aynen devam edelim istiyorsan çıkar karşıma yoksa o gt sende sq dicem en son tabi. Önce düzgünce başlicam. Amacım kadını karşıma dikebilmesi. Sonra yardırıcam inşallah
Aselparlaa naunau yapar mıydım aynısını yapardım asla affetmem ve düşünmem. Kocam bana söz verdi amenna bütün suç onda ama karşıdaki de iyi bir bok olsa evli adamla fingirdemez . Senin yuvanı senin hayatını senin çocuğunu düşünmeyeni sen neden düşünesin. Hoş o kendi çocuklarını da düşünmeyip kendi zevkine bakan bir kadınmış. Ama olsun ben yapardım. Benim çocuğum babasız kalacaksa babasız büyüyecekse onunkilerde en azından annelerinin ne mal olduğunu bilmeli. . Kocasıda. Sıfır tolerans . İkisi boku yerken başlarıma ne geleceğini düşünecekti şimdi acıtasyona girmesin kocan. Bence arabayı aldır madem 2 ay sonra boşanma davasını şak diye aç. Kalsın ortada öylece . Biraz da sen kullan onu boşver . Ama sonra kesinlikle yak ortalığı geç karşıya izle .
thecanbutthe naunau öyleyse hemen boşayın, daha fazla yıpranmadan yılların hatrı olabilir ama erkekler bunu düşünmüyor
naunau thecanbutthe aynen aman herkes yapıyor ben yatmadım sadece kafa dağıttm çok ağır bedel ödetiyorsun diyor. Ben ağır bedel ödetiyormuşum. Benim paikolojimi sktn de napsaydım. Benciller ya vallahi kafaları cins
3annelif naunau ne pislik insanlar var kocasından çocuğundan da utanmıyor bacı hak etmişler elinden geleni ardına koyma ama kendine de dikkat et
naunau 3annelif kafamda nasıl yapsam oturtamadım işte. 2 aya araba alacak onuda beklemek istiyorum benim çünkü. Ama içimde çocukları uyut gir yanına otur konuş diyor bu gece. Neyse bitsin gitsin içim huzura kavuşsun diyor. Biyandan o kadını karşıma almam lazım şuan zamanı değil. Yani geri dönüşü olmayan şeyler bişeyleri atlamak istemiyorum. İnce ince sinsice olsun istiyorum
Birmutlulukkutusu Ay hem üzüldüm hem sinirlendim hem tum yorumlari okuyup agladim… 2 çocuğun var… Arada geçen 15 yıl var… Arada kopukluk olmus sogukluk olmus ama… Ay nereden bakayim olaya bilmiyorum basima gelse ne yapardim… Allah yardimcin olsun canım… Eşin sırf sana çıktı çalışmıyor dedigi icin mi kan beynine sicradi yoksa mart ayinda ikisi hala beraber miymis esin sana soz versikyen sonra yani.. Ah olan sana olmicak kocana olmicak o asagilik kadina da olmicak olan 2 cocuguna olucak… Ne kadar zor daha küçücükken bunlari yasamak… Birde bosaninca kicanla bu kadinin birlikte olma ihtimali varmi sence? Öyle olsa surundururum hayattabosamam … Amaa hic bir bunu hak etmiyor sebebi ne olursa olsun..
naunau Birmutlulukkutusu öncelikle kadınla birlikte olamaz insan içine çıkacak yüz bırakmicam gün sonunda ben kendimi biliyorum bişekilde herkes herşeyi öğrenecek. Diğeri evet eylül ayından beri sırf biri baba diye ölüyor birisi bebek diye durdum ve hareketleri inanılmaz mükemmel gezdirsin yedirsin o 15 senede bana verdiği ve tutmadığı birsürü sözü vardı. Ben şuan onları yaptırıyorum. Daha birkaç şey daha var ben istediğimi alırım. Bir diğer konu ben eylülde öğrendim. Ve ondan 2 hafta ya da 3 hafta sonra oturup konuştuk işten çıktı gitti dedi ağır konuştum vs dedi. Neyse aradan zaman geöti geldi mart ayı. O zamana kadar wp dan takip ediyorum telefonunda konuşma dökümüne bakıyorum falan bişe yok. Mart sonu eşim numarasını değişmişti bir baktım wp dan 2 kere aramış cevapsız. Ben o gün sinir krizi geçirdim. Numaranı değişmişsin nerden buldu neden buldu madem ağır konuştun nasıl aradı bu ne cesaret diye. Aradım kadını saydım sövdüm üstünede bana bulaşırsan seni afiş ederim diye bunların resmini attım. Oturduk dediki yok dedi gitti dedi. Bugün karşıma biranda denkbgeldi bir foto. Bir baktım bu senenin kadınlar gününde orda şubat fotosu gördüm yine orda. Ben şok. Eşime demiştimki bir yalan daha bak karşıma gelirse bitiririm ben bıktım ben bunları yaşamak için gelmedim dünyaya dedim. Oda yok yalan yok demişti.
naunau engin bilmeli yaa hatta tüm sülalesi kendi anası kardeşide bilsin ki bakalım bildiricez inşallah
ikiekmekaldimevegidiyorum naunau ya tabii ki kadında suçlu ama sizin o kadının kocasına söylemenizle kadına hayati derece de bir şey olursa iki çocuğu için siz vicdan azabı çekersiniz kadın için değil onu demek istiyorum
buzdankalpler ikiekmekaldimevegidiyorum kadın kocasını tanımıyo mu da evli adamla fink atıyo. Onlar kendi evlatlarını düşünmeyi geç başkalarının evlatlarını mutsuz etmeyi seçerken düşünmüyorlar. Bazı durumlarda acımayacaksın. Evli adamla birlikte olan kadın diğer kadını düşünüyo mu? Ortaya çıkarsa çocuklara ne olur diyo mu?
naunau ikiekmekaldimevegidiyorum o konuda içimde o kdar öfke varki gözümün önündeki fotograflar. Bilmiyoum çocuklarını düşünürmüyüm. Sonu ben belirmeliş olabilirim ama sebep ben değilim. Çocukları çok küçük değil
esra1s naunau Yaptıkları aklınıza geldikçe hiç bir şey olmamış gibi davranamıyorsunuz dmi. Çok haklısınız. Onun yaptıklarının yarısını siz yapmış olsaydnz çoktan kapıya atmıştı. Hakkınızda hayırlısi neyse o olsun. Bol dua edin. Sizi doğru yola iletmesi için.
naunau esra1s tabiki yani yaptığı her güzellikte benim aklıma bana yaşattığı geliyor. Ben 15 seneyi silmişim. Yani hiçbirşey hatırlamıyorum istemsiz oldu ama hatırlamak içinde uğraşmıyorum.
esra1s naunau acele etmeyin. Çok iyi düşünün öyle karar verin. Bu süreçte sabırlı olmalısınız. Siz de unutmuş gibi davranın. Güçlendiğiniz zaman “ben unutamıyorum eskisi gibi olamıyorum. Tekrar o güveni sağlayamıyorm” dersiniz.
ayzade Merhamet etmeyene merhamet edilmez.Sen bence arabayı aldır bir anc önce belli etme kocana. Sonra da boşanmak istedğini ve anlaşmadaki maddelerini kabul ettir.Etmezse de gerekeni yap gitsin.
naunau ayzade kabul etmeme şartı carmı bilemiyorum o zaman salarım tüm resimleri. Ama kendisi aslanöyle birşey olsun istemiyor herşeyimi vereyim al diyor evler araba. Yeterki kimseyi bulaştırma diyor
esra1s Siz yakalamasydnz böyle devam edecekti. Daha bilmediğiniz ne var bakalm. Bu erkekler elinde ki iyi,temiz insan gitmesin ama ben dışarıdakilerle istediğimi yaşayım.
naunau esra1s benimde içime doğru asla telefonuna bakmam normalde ama bir düğüne gitti yüne iş yerinde. Erken dön dediğim halde hem geç döndü hem içmişti. Bende sinirlendim bianda telefonua bakmak aklıma geldi. İyiki bakmışım
naunau esra1s bu konuşmadan 4 kere falan yaptık. Çünkü istemsizce içim daralıyordu yüzüme yansıyordu. Ama o zaman hala aynı yerde çalıştığını bilmiyordum. Şimdi biliyorum geç mi geldi erken mi gitti gün içinde ne okuyor orda. Zaten takıntılı bir insanım günler hiç geçmeyecek bana o yüzden beklemek çok zor bugün geçmedi zaman
esra1s İş bittiğinde “o kadına da iki çift lafım var” dersin. Son konuşmanı o ahlaksıza yaparsın. İçin soğusun istiyorsan. Hiç uğraşmayım dersen de, yoluna temiz bir şekilde devam et. Allah karşına güzellikler çıkarsın. Hayatını kolaylaştrsn.
naunau esra1s amin inşallah. Yani gerginlik hızursuzluk yaşamak zor ben bide yüzüme yansıtıyorum tutamıyorum çocuklarada bazen yansıyor çok daralıyorum. Beklemeye çalışıcam oda araba için yoksa da oturup konuşucam baktım olmuyor napayım