busbutun Daha önce hiç almadım o yüzden soruyorum doğumuma az kaldı halıları yıkamaya vereceğim benim kapılar pencere duvar perde koltuk mutfak banyo var evim de küçük zaten bayağı nasıl temizlik yapıyorlar bunların hepsini yapar mı iki kişi ?
thecanbutthe busbutun yapıyorlar ama baştan savma yapıyorlar. En azından benim evime gelen hanımefendi öyle yapardı. 3-4 kez geldi ama arkasından ben bir daha temizlik yapmak zorunda kaldım. Başında bekleyip şunu bunu yap demediğin sürece yapmazdı. Kendi kendine bi de oyalanır yavaş yavaş yapardı. Evim biraz büyük ama dip köşe temizlik yaptırmadığım halde sabah 9 dan akşam 6 ya zor bitirdi. Bir daha da çağırmadım😀
meleksen1 busbutun Evet yapıyorlar. Benim aldıklarım hep iki kişi oldu genelde, dolap içleri hariç genel temizliği yaptılar
bubenimoykum busbutun temizlik şirketlerinden faydalanabilirsin kurumsal olması iyi olur 2 3 kişi girip çıkıyolar.
busbutun thecanbutthe yok canım annem vs birini durdurmam lazım evet hemde evim küçük zaten o kadar oyalanacak bir şeyim yok arkasından yapacaksam onu niye çağırayım yapacak halim yok zaten 😂
Heyyo Temizlik şirketleri var 3 kişi falan gelip temizliyorlar biz taşınacağız tadilat sonrası temizlik için eşim araştırdı baya gayette güzel temizliyorlar