Sorum başlıkta kızlar
Mast yapmak günah mı
Kullanici12345 bende bu sorunun cevabını cok merak ediyorum mesela yalnız kadınlar vs. var onunla bununla yatacaklarına kendi kendilerine yapmaları daha mantıklı değil mi 🙃
Dinde bağımlılık ve sarhoşluk yapan şeyler günah kılınmış. Mastürbasyon olayı bağımlılık haline gelip eş ile cinsel hayatı zora sokuyorsa o zaman belki günah olabilir. Onun dışında Allah’ın bizim zevk alışımızla bir problemi olacağını sanmıyorum.😂
mylittlebabym valla bende bilmiyorum ya sürekli sürekli yapma isteği oluyo ondan sonra Bi pişmanlık tövbe ediyorum.sonrw nefsime yenik düşüp tekrar tekrar yapıyorum bilemedim.yani
Kullanici12345 evlimisiniz😌
Kullanici12345
Bence değil, günah olan oraya bir şey sokup kızlık zarına zarar vermek.
Kullanici12345 evet günah mecbur kalmadıkça yani çok zor durumdaysan yanlış yola gireceksen o zaman mast yapabilirsin bu şartla yoksa çok büyük günah
- Düzenlendi
_OceanLove gerçekten çok mu büyük?
Büyük günahlara baktınızmı hiç?
- Düzenlendi
linosko evet büyük genlerde zinaya yönelmemek için, zor durumda olan yapar ama öğrendiğindede bağımlılık yapar
Büyük günahlar kuranda geçer, internettende bakabilirsin.
Yada mast yapmak günah mı diye arat orada daha açıklayacı bir şekilde yazılmıştır
_OceanLove
Günah başka Çok büyük günah başka ayırt etmen açısından paylaşıyorum
Kullanici12345 yani günah olduğunu bilmiyorum ,düşünmüyorum olmamalı. Evli değilsen ve istekliysen ne yapacaksın biriyle yatıp kalkmaktansa daha makul. Yani bunun canının çok isteyip yada az istemesiyle günah boyutunun değişeceğine de düşünmüyorum öyle bi yorum gördüm saçmalık. Ya günahtır ya değildir. Azı çoğu olmaz günahın. Çok azdım mast yapıyorum ‘tamam günah yazma’.Canım az istiyor ama mast yapıcam ‘aaa çok ayıp günah yaz ‘diye bi saçmalık olamaz dinde bence.
_OceanLove çok büyük günah? Bence çok büyük günah olan nice şeyler var. Kimseye zarar verilmiyor, canını almıyor ırzına geçmiyor çalmıyor ne bileyim. Kendini rahatlatıyor. Evlenmeyen ya da evlenmek istemeyen insanlar napsın. Kurusun mu? Sapkınlık ayrı boyut tabi ama herkesin içinde yapmıyosan bence çooook büyük günah değil ya 😂
Amanindaamanin Günah olup olmadığını bilmediğim için bişy diyemiyorum ama çook büyük günah bak Kuranda geçiyor denince geliyolar bana.Bilmeden böyle konuşulduğunda çığırımdan çıkabiliyorum
_OceanLove bak bakalım orada günah mı diyor çok büyük günah mı diyor sen cevap verirken çok büyük günah bilmiyorsan araştır öğren dedin ya kendi attigini oku bakalım çok büyük günah mı yazıyor
linosko evet zevk için yapılıyorsa haram diyor sende tekrar okumanı öneririm
_OceanLove Başka ne için yapılır bu iş 😂 Attığınız yazı çok saçma, hem zevk için günah diyor hem zina yapmamak için günah değil diyor. Zaten zina yapmamak için yapıyor herkes 🙄
Usnac95 hayır öyle kast etmiyor eğer çok fazla azgınlaşmışsan ve zinaya yöneliyorsan o zaman caizdir ama hiç bir şey ortada yokken kendi zevkin yani nefsine yenik düşüp yapıyorsan haram sayılıyor
Kullanici12345 evt günah canim diye biliyorum
_OceanLove ben tartışamıycam pes ettim.