mlksrdl VPN le girmek tehlikeli hesapların çalınabilir ben yokluğunu hiç hissetmiyorum vala inşta nin kapanmasına alistimda 2 güne wp yi kapaticaklarmis kizlar o giderse asıl sorun o zmn çıkar bu halk ne zaman aklillanip ayağa kalkacak bilmiyorum

kizatasozu yav vay arkadaş ya yıllardır tiktok mecrasında herturlu pisliği b.ku yiyolar Instagram hicbi tarzda biseyi yok kapats kapata instagrami kapattilar hayret bişey doğrusu 😡😡

kizatasozu kız Instagram gidince çok kötü bı boşluğa düştüm her gün kalkınca illaki bakınıyodum bı sabah kalktım girilmiyo şok oldum telefonu instagrami falan hep guncelledim ettim sonra şak erişim yasağı ee hadi VPN indirip bakalım dedim şimdi oda gitti ya bu insanlar napmaya calisiyo WhatsApp ne etmiş ya😡😡😡

mlksrdl knk savaş olucak sence bunlar normal seylermi insanları savaş pskolojisine sokmaya çalışıyorlar insadan reels izlersen savaş pskolojisine giremezsin 🤷

kizatasozu bacım benim reelslerle isim yok ben bakinip cikiyodum benim anlamadığım su tiktok denen saçma sapan bı mecranin kapatılması gerekirken instagramim kapstilmasi saçma grliyo bana Instagram’da bilgi aliyoduk sokak hayvanları için kadın cinayetleri için o bu su vs gibi hastag Ler yayinliyoduk onlara destek oluyoduk falan yani Filistin davasini milyonlarca insan oralardan duyurdu etti ses çıkaralım diye zulme karşı duralım diye gerçi bunların hiçbirinin pek fazla bı etkisi olmadı ses çıkardığımız halde ne bilim karman Corman işler

mlksrdl cnm 1 2 güne oda gidicek zaten tek tek bütün uygulamaları kaldiricaklar savaş cikicak kimse kimseden yardım istemesin isteyemesiki olsunler diye yapiyolar bence insalah burayida kaldirmazlar

kizatasozu şaka mı? 😃 nasıl yorum böyle. Hayat instagram ve türevlerinden ibaret mi? Sevdiklerimize sms ve normal yoldan arayarak da ulaşabiliriz. Veya whatsap ın türevi olan bizim yaptığımız uygulamalar yoluyla.
            Çok güldüm yorumuna kusura bakma. Savaş çıkacakmış kimse kimseye ulaşamayacakmış🥹

kizatasozu yani ne diyimki gerçekten kelimeler kifayetsiz Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🤲🤲

bubenimoykum instagramım yok hiç te kullanmadım ama çok doğru söylüyorsun tik tok belası dururken neden instagram veya whattsap çok saçma 🙄🤔

Etipetito evet canım sağol kız öyle bı boşluğa düştüm ki tövbe tövbe 🤣🤣🤣🤣 influncer değilim ama nasıl alismissam🤣🤣🤣🤣🤣