Şimdi kızlar size bişey anlatmak istiyorum.
Benim kızım 4 yaşında ve o küçükken biz kv alt üst oturuyorduk. Yanlış hatırlamıyorsam kızım 4 5 aylık fln. Yemek fln hep kv evinde olduğu için sürekli ordaydm.
Kısaca anlaticam inşallah.
Neyse işte bir gün kızımı orda uyuttum bı işim vardı kendi evime indim. İşimi hallettim yukarı çıktım kızım uyanmış neyse aldım başka odaya gittim kv geldi yanıma kızım meme tutmuyo bende dedim hani çok mu ağladı fln kvme o da dediki: Biz halasının mememsini tutturmaya çabaladık şaşırdım direk tepki gösterdim neden fln diye sesi güzel olsun diye dedi.
Neyse ben tepkimi gösterdim aşağı indim akşam eşime söyledim annemgil böyle bişey yapmaz dedi. Neyseeeee
Üzerinde durmadım konunun unutulldu gitti.
Ve kızım o halasını çok seviyor o zaman 12 13 yaşında falandı.
Yani şöyle anlatıyım ben kızımı birisine bırakıp bı işimi halletmeye gitsem aklına bile gelmem.
Ama halası biraz gezdirsin eve getirsin peşinden koşuyo ağlıyordu.
Bunu bugün anneme anlattım sesi güzel olsun diye değil bağlı olsun diye yapılıyor o ama biz yapmadık kimseye dedi annem şok oldum
Yani süt annesi gibi mi görüyo. Kıskandığım için demiyorum halası ilgili illaki sever ama bu başka bir boyut.
Mesela ablamın kv de yeğenim ilk doğunca onun kıyafetlerini götürmüş bize bağlı olsun diye gerçekten de o yeğenim babaannesine aşırı düşkün.
Yorumlarınızi merak ediyorum yeni yeni aydınlanıyorumda sjsjssjsjdjvj 😅😅😅