nrcn01 Selam bayanlar. Kuzenimin adeti gecikmiş karnım çok şiş ve aşırı ağrıyor diyor. Hamile olmadığından emin. Adet döktürücü kullanmak istiyor. Eczaneden direkt temin edebilir mi ve fiyat nedir bilgisi olan paylaşabilir mi
perimasali802_ nrcn01 fiyat bilmiyorum ama alabilir bnce ve soğan suyu denedimi acaba Ve birde bir yerde okudum maydonoz da iyi mis
linosko nrcn01 bana eczacı adet söktürücü reçetesiz vermemişti iyi ki de vermemiş hamileymişm haberim yoktu daha sonra araştırdığımda reçetesiz adet söktürücü veren eczanelerde varmış ama
cevizlikek nrcn01 soğan kabuğu,mısır püsküllü, kiraz sapı birde maydanoz sapı bunların çayı olabilir. Birde şu muhteşem sonuç veriyor. Ama belki kişiden kişiye değişir Bir tatlı kaşığı bal a bir tatli kaşığı çörek Otu karıştırip ye
nrcn01 perimasali802_ soğan suyundan midesi bulanmış aslında çok faydalı ben bazen içerim maydanozu söyleyeceğim ❤️
perimasali802_ nrcn01 evt enfeksiyon vs çok iyi Tam canım denesin olursa bana bilgi ver olurmu çünkü bnde duydum bana işe yarar belki gecikme vs olursa