• Muhabbet
  • Unutamadığınız trajikomik anılarınız 👇🏻

Toplanın bizim kızlar, anılarımızdan bahsedelim bu gece ☺️
Ben anlatıyorum;
Tarih 14 Şubat. Lise sondayım, okulda öğle arasına çıktık. O ara sosyal medyadan bir mesaj geldi bana.
“ Müsaitsen yanına geliyim mi sana çiçek aldım onu vermek istiyorum “
Mesaj atanı tanımıyorum, sevgilim falan da yok tabi. Hemen kızlara gösterdim bakın mesaja diye. Dediler çağır gelsin. Tamam okuldayım kapıya çıkarım diye cevap verdim. Neyse aradan biraz zaman geçti geldim ben yazmış. Tabi ben bekliyorum ki böyle Şahin Tofaş tipi bir araba gelecek, bir tane kırmızı gül falan almıştır hani şu paket içinde satılanlardan. Çıktım kapıya bakıyorum bakıyorum bir tane araba var başka yok. Diyorum hani nerdesin, kapıdayım diyor. O bir tane araba da ne araba ama anlatamam 🤣 Son model siyah tek kapılı spor bir araba. Meğer o arabaymış. Biz tabi şok. Neyse gittik kızlarla arabanın yanına. Arabanın kapısı açıldı, içerden çelenk çıktı. Bildiğiniz çelenk ama kocaman, çocuk gözükmüyor çiçekten 😅 Sonra o çiçeği bana uzattı ve çocuğu gördüm. Allahım! Dedim içimden, allah beni bildiği gibi yapsın! Yani Allah’ın yarattığına çirkin denmez ama nasıl çirkin 🤦🏼‍♀️ Boyu benden kısa.
Neyse gel diyerek yaptım bir mallık artık dönüşü yok, teşekkür ederim dedim. Fazla uzatmak istemedikçe kızlar arkadan dürtüyorlar beni, tabi gördüler arabayı çiçeği çocuğa bakmadılar bile 🤣 Çocuk dedi gelin bir çay içelim, olmaz dedim dersler başlar birazdan. Kızlar hemen atladılar, daha yarim saat var hadi gidelim. İkisi de geçti arkaya oturdu, beni almıyorlar yanlarına. Öne oturdum artık, yoksa rezil olcaz yolun ortasında. Gidiyoruz, çocuk bir şey söylüyor yüzüne bakıp cevap veremiyorum, emniyet kemerinin ordan kızlara bakıp konuşuyorum 🤣 O yarım saat benim bir ömür sazan gibi atlamam gerektiğini öğretmişti bana. Aklımıza geldikçe kızlarla hala güleriz 🤣 Ne kadar cahildik öyle ..

6 gün sonra

Frenchoje lisede bir cocuk cikma teklifi etti ama hic tipim degil gidip hayir diyiyim.bari simdi baskasiyla haber gondermek olmaz gurur kirilir diye.
    Cocugun yanina bir gittim tam hayir diyicem arkamda butun okul bize bakiyir eee diye bildim sadece saskinlikla
    Cocukda evet dedim sandi tuttu elimden butun okull oooo diyorrr benn kalakaldim oyle
    Okul cikisinda durumu anlattim ayrildik
    2 saatlikde olsa sevgili olduk diye mutlu olmus yuzundeki hayalkirildigini gorumce uzuldum 🤦🤦

Sexysempanze ben ilk sevgilimden ayrılırken olmuştu 🤣 kütüphanedeyiz ayrılıyorum başladı ağlamaya, herkes bize bakıyor bu baya ağlıyor. Hiç bi şey diyemedim öyle bön bön baktım. Ağlayarak kalktı gitti çocuk yanımdan 🤦🏼‍♀️

Frenchoje başka komik anımda var ama madem sevgiliden açıldı konu bende anlatayım eşimle tanıştığımda 17 yaşlarındayım ilk sevgilim eşim bu arada başka konuştuklarımda oldu ama çıkmamıştım neyse ben liseye gidiyorum oda arabayla geçerken beni görmüş ondan sonra hergün aynı saatte okulun karşısında arabayla bekliyomuş bigün geldim yine beni çevirdi bak günlerdir burda bekliyorum lütfen bi konuşalım tabi aracı lüks ama ben öyle tav olmadım çocukta yakışıklı zorum neyse yok dedim ertesi gün tabi yine bekliyorum ben söz de naz yapıcam ya 🤣 okulun karşı duvarında kocaman pankart sarıkız benimle çıkarmısın diye çocuk adımı bilmiyor ahahhaha tamam dedim görüştük o gün bu gündür 9 yıldır hep dipdibeyiz hala adım sarıkız ona göre 😂😂😂😂

Ay öbürünüde anlatmasam çatlarım 😂 oğlum yeni doğmuş 50 günlük falan anneme gittik oğlumu emzirdim uyudu odaya koydum tabi ev kalabalık curcuna kıyamet neyse dedik kalkalım kalktık eşimle arabaya bindik eve dönücez annem arıyor bişey unutmadınız mı ne dedim bi oğlun var ya hani senin o nerde dedi ahahahh çığlık attım aaa kuzeyi unuttumm diye geri döndük aldık demekki hemen adapte olunamıyomuş anneliğe 🤣🤣🤣

Cemrerana yaa 🤣🤣🤣 insan zamanla alışıyor valla ben bile bazen benim çocuklarım mı var diye düşünüyorum 🤣🤣

Frenchoje ay sorma beni anlatmışsın benimde ilk sevgilimde yaşadım ama asıl.komik olanı tipsiz masina rağmen çıktık 1 sene ve nasılsa çocukluk aşkı hala sever beni bilirim 😀 okuldan kaçıp buluşmaya gittik grup halinde lisedeyim bu arada oda arkadaşıyla gelmiş ama nasıl tipsiz çocuğun zaten bizde prenses değiliz sümüklü haller işte neyse beni sordu kızlarda beni attı öne neyse gittik çay içmeye çarşıya benim knkalarda fena biri dedi iyy kulakları çok pis ama nasıl gülüyoruz çocuklarla dalga geçiyoruz paraları da yok gariplerin sonra ne hikmetse 1 sene çıktık sonra aklım erdikce begenmedim çokta iyi çocuktu az cabalamadi büyüdüm genç kız oldum sevdim başkalarını hep bekledi bir ümit ayriyken bile doğumgünumu kutladı birde içime oturmuştur. Çocukluk askıya işte annesine nasıl anlattiysa bana gel annem seni bir kere görsün merak ediyor demişti o zman bostum tabi gittim eski bir dost gibi gezdik eğlendik sonra ayrıldık birdaha da hiç görmedim haber almadım geçen kankamaesaj atmış yine lise arkadaşım hala konuşuruz samimiyiz demiş sana para vereyim çocuğuna benden hediye all yaaa gözyaşım pıt oda kabul etmez ben senin yerine alırım demiş böyle hahahaa ah gençlik cahilik

Frenchoje ahahha sorma ya insan hala alışamıyor eşim hep dalga geçer evden çıkarken aman çocuğu unutmada 😅

Edepyahu yaa ☺️ İyi kalpli biriymiş ama seninki. Kız o zamanlar bu çocuğun telefonunda kız isimleri Ayşe, Ayse1,Ayşe2 diye gidiyordu ve rehberin sonu yoktu sen düşün 🤣 bana kendisi göstermişti niye gösterdiyse 🤣