Selamm uzunca bir zamandır kafamı kurcalayan bir konu var onu anlatmak istiyorum aile ya da arkadaş olmadığı için buraya dökmek istiyorum içimi ..biz nisanliyken eşim bayram hediyesi olarak bana bir yüzük almıştı ve bu yüzüğü annesi seçmişti babanne yüzüğü gibi çok çirkin bişey ve iki kere kullanmama rağmen taşları düşmüştü esime hep bunu satalım ya da değiştirelim dememe rağmen duymazdan geldi bende geçen gün bı ihtiyacım olduğu için haber vermeden yüzüğü bozdurdum söylemedim ve söylemeyi de düşünmüyorum çünkü kendisi asla özel bir ihtiyacın olur diye yanıma para bırakmaz ben çalışmıyorum bütün gun evdeyim bebeğime bakıyorum bunu dile getirdigim zaman özel ihtacin yok ki senin deyip geçiştirdi ,iki ay önce memeleketine gittik diye biraz vermisti o da evden çıkmadığımi biliyor hapse tıkanır gibi eve tıkıldık iki hafta geldik annemlerde bile sadece iki gün kalmama izin verdi ..çocuğumuz oldu herkes gibi güzel şeyler beğendim bebeğimize alalım diye bebeğim doğdu birini bile almadı beşiğini bebek arabasini çoğu kıyafetini ikinci el olarak getirdi eve ben artık dayanamayıp sürekli dile getirince biseyler aldı bende elime para geçtikçe çocuğuma oyuncak kıyafet ihtiyaci varsa alıyordum kendi ailemden gelenlerle. Telefonuna bir baktım sırf görümcem düğün için abiye alsin diye kaç bin lira göndermiş telefonda gördüm sinirlerim tepeme uçtu kardeşine vermesi değil benden kısıp vermesi zoruma gitti ayrıca düğün takılarımizı da ev alma bahanesiyle yanlarında tutup sattılar en sonunda bir tek annemlerin takitigi takilarim var yanımda ve çalışıp altın yaptığı bütün birikimini de annesinin yanına koydu kaldırması için bana guvenmiyormusun dedim bişey demedi bende inşallah orada çalınır kaybolur dedim daha da sorgulamadim .3 yıldır evliyiz iki kere şakayla karışık ne kadar alıyorsun diye sordum napican dedi sen mi harcamaları yapıyorsun diye kızdı bana ,tamam yani bı yandan hak veriyorum ama insan eşine gelirini giderini söylemez mi ya bende çok sinirlendigim için yüzüğü bozdurdum mesele bu belki pişman olucam ama beni bu hale sokan da kendisi