Rouge ardle kalbimin çiçeği nerdesin sen🥺🎀🌺
Forumun en'leri 😎
perimasali802_ yok ya tedavi sürecindeyim zaten 5 6 ay daha rahatım
perimasali802_ bende öyleyim eller kollar dolu ite kaka cikiyiruz merdivenleri 😂😂😂😂
enerciiiii amiiinn😁😁
enerciiiii he iyi bari 😂
HurremSultan ahahy bizde öyleyiz😂
perimasali802_ birde eşim çoğunu çıkarıyor ama ben yinede perişan oluyorim 😂😂😂
enerciiiii vallah sigorta vitaminleri karsilamiyor malesef ben Almanyadayim cnm bilmiyorum ki🥹
zuku hadi ya napiyon kız Almanya da
HurremSultan ay Allah’tan giriş teyim 😂 üst asla çıkamam
perimasali802_
Canimmm kocammmm 😍🥰
enerciiiii geçen diyor ki tüp bebekle ikiz erkek yapılıyormuş. Eee dedim. İşte öyle yapalım ben bakarım , yanında olurum dedi. Çok istiyorsan git yap dedim. Sipariş üstüne bebek mi olur dedim. Kaynanamı severim. Namazında niyazındadır ama böyle yapması bana çok saçma geliyor . Max yapacağım çocuk sayısı ikidir. İsteyen kendi yapsın. Kocam da dahil.
Cicekliperde aynen öyle nedir bunlardan çektiğimiz senin kayinvaliden nereli eşin falan buralimı onlar
enerciiiii valla gözün alıyorsa bişey diyemem canım ama yapmadan önce akıl hastanesinden yer ayırt 🫣😁😬
İyi düşün taşin 😅😅
enerciiiii uzat aşkım uzat elalem çocuk olmayınca niye olmuyor der olunca da daha erkendi der umursamamakta iyi ediyorsun
sana tavsiye kocanı da a umursama bunlar hep oyuuun yalaaaaan🤣🤣🤣
Elmasekeri almıyor işte sorun orda 😅😅
enerciiiii kendisi gebe kaldığı için 😏
Bende bunu anlamıyorum biliyormusun ne oluyor da bu erkekler bu kadar istiyor bu çocuğu
Dokuz ay eziyet çeken biz doğuran biz yıllarca emziren biz geceleri uykusuz kalan biz sorsan çocukta çocuk 🤣🤣🤣
Elmasekeri valla askim bende anlamıyorum ya anlayınca bana da anlatır mısın 😅😅 sahi neden istiyorlar yok mu bilen
HurremSultan olacak inşallah bir gün be Hürrem olacak 🥲🚬🚬
enerciiiii bilmiyorum kı tatlım bende kenarda beklim bilen vardır belki 🤣🤣🤣
Şaka maka ben dokuz ay boyunca içime boşalmak için diye düşünüyorum bizim tek eksik o çünkü başka neyi özleyebilir ki 🤣🤣🤣daha ikinci bir yaşına girmedi üçüncü ne zaman diyor
Git kendin doğur dedim 🤣🤣