xyzem Rouge yaa hep diyorlar ya takmadığım zamanda oldu diye korunmayı da bırak düşünmeyi de istersen gem sürpriz gibi olur hemde stressiz daha kolay olur Keşke benim yumurtalıkta kendini senin gibi ağırdan satsaydı ya sperm yumurtaya koşar benimki sperme koştu evlendikten 20 gün sonra bambam😂😂
Rouge xyzem işte bende plansız hic bisey sevmiyorum takıntılıyım biraz mesela çocuga kendimi planlamıstım ve ona gore hareket ediyordum olmadı şimdi baska planlar yaptım ve ben o sürecin içindeyken birden hamilelik olursa içinde olduğum planlar yarım kalır bende bundan hic hoslanmam en iyisi korunmaya devam sonra yine hazır olduğumda deneriz 🥲
baileys Rouge hayatımda böyle saçma çocuk planlaması ertelemesi duymadım. Şuan olmuyorsa, istediğin zaman olacağı ne malum ? Denersin zamanla olur belki olmaz, senin plancı olduğunu beyninden başka hiç bir organ bilmez, mesela: rahim
Zamansiz_ Rouge ahh rougee senin icin en hayirlisi olsun cicegim umutsuz olma belki senin icin zamani vardir oyle pes edemezsin rabbim gonlundekini nasip etsin❤️🌷🫂
Rouge Cicekliperde ben simdiden sıkıldım valla ve sürec cok yorucu mental olarak veya ben cok büyüttüm 🥲❤️
Cicekliperde Rouge ben de hemen olacak sanmıştım. Sonra olmayınca bende sorun var sanmıştım 😂😂 çok normal kendini üzme. Doktora gittim . Bir senen dolmadan gelme, dedi😅
successfulwoman Rouge Canim asla pes etme..ben pes etmiyorum Nasipte varsa gelir.. Allah yardimcin olsun
Rouge Cicekliperde evet normalmiş ben çocuk istemeden önce de düzenli doktora falan gorunuyordum bir sorun yok sürec normal fakat hayatıma zaten yeni seyler giriyor olmadı belki hayır vardır simdiki fırsatları kacırmayalım bare diyerek erteledim
Rouge successfulwoman ya insallah sanada isteyen herkese de nasip olur canım güzel haberler senden bekliyoruz bizim olmadı
kanalize baileys iki sene düşünmeyip korundum ve istediğim zaman ikinci ayımda oldu. İnsanların öncelikleri çocuk olmayabilir çoğu kişi hayatı sadece çocuk doğurmaktan ibaret sansa da öyle değil insan kendini ne zaman hazır hissederse o zaman planlar nokta atışı tutturamazsın zaten en azından bilinçli hareket edilmiş olur
Rouge baileys senin bu öfkeni çözemedim ben sanki sen plansız yapmıssın mutsuzsun da bunu savunan herkese satasıyor gibi duruyorsun acıkcası şöyle oldu ben tam cocuk fikrini benimsedim denedik falan çünkü herseyimi oturttum zaten yeni bisey yok artık cocuk olabilir düsüncesindeydim fakat benim onume baska fırsatlar geldi yeni seyler ama o planlara da atılamazdım artık cocuk olursa diye baktım zaten olmadı o zaman bende erteler diger fırsatları degerlendiririm diye düsündüm bu benim hayatım benim kararım bu konuda isterse 2727 kere plan degiştirmesi gereken kişi benim kimseye laf düşmüyor senlik bisey de yok dolayısıyla benden daha bilgili tecrübeli insanların verdigi öğütlere de karısamazsın bu seni ilgilendirmez kimseye satasamazsın
baileys kanalize beni mi bilgilendiriyorsun sen 😂 sana yorum yapmamışım ki sen neden cevap veriyorsun bu arada buna cevap verebilirsin 🤣 sende öyle oldu herkeste öyle olacak diye bişey yok, mesela ben korunmadığım ilk ilişkide hamile kaldım. Bende de böyle oldu diye herkeste böyle olacak değil. Plan yapmıştım bu ay olsaydı tamamdı ama bu ay olmadı planlarımı değiştiyorum of puff demesi komiğime gitti 😁
baileys Rouge Yok yanlış anlamışsın, bana 1 kere denedim olmadı erteledim fikrin mantıksız geldi. Bunu başka şekilde ifade ettiğimden dolayı yanlış anladın. Demek istediğim şimdi olmuyorsa bir sonraki ay olmayacak, istediğinde hemen olacak anlamında değil. Senin tarzın aşağılama değil sana 🌺 o yüzden 😁