uzmanprf esmer333 Yanlış anlamayın asla sizi kırmak yada üzmek istemiyorum zaten muhtemelen içinde bulunduğunuz durum sizi yeterince zorluyor ve üzüyordur her evlilik aynı olmuyor kesinlikle bu konuda size katılıyorum bazılarının sakin bazılarının inişli çıkışlı bazılarının evliliği ise monoton yada rutinlere bağlı geçer fakat her nasıl olursa olsun eş demek bir insanın diğer yarısı demek bunun bilincinde olan hiç bir insanın bekarmis gibi davranması normal değildir öyle davranan kişi de asla karşısındakini eşi olarak görmüyordur lütfen bu çaresizliği aşın benim evliliğim ve diğerlerinin evliliği aynı değil diye kabul ettiğiniz şey normal değil ama siz değerlisiniz kendinize değer verin bunun farkında olun ve bu değeri karşıdaki şahsa empoze edin bir kendine gelsin…
373738 esmer333 söyle canım mutlaka baktığın şeyler orada ona göre çıkıyor ben söyledim mesela birdaha asla o hatayı yapmadı
esmer333 373738 ben biseyi birkere yapanin bidaha yapmayacagna inanmiyorum , yapsin ama neden yani neyin acligi onu merkimdan , yoksa istedigim kdr engellyiyeyim icinde olan yapar bi sekil ama insan soguyor