Kızlar nolur linçlemeyin çok kötü durumdayım şu an elim ayağım titriyor. Eşimle ilişki esnasında birden kızım odamıza girdi uykusundan uyanıp gelmiş biz farketmemişiz inanılmaz kötüyüm çokkk üzüldüm hemen üstüme pikeyi aldım kızımı doğruca kucağıma alıp odasına getirdim hemen uyudu zaten. Normalde asla yatağından inip gelmez su ister beni çağırır giderim su vermeye ilk defa böyle oldu ses etmeden yanımıza geldi inanılmaz şaşkın mahcup hissediyorum. Çok uykusu olmalı ki hemen uyudu sizce sabah bi şey hatırlar mı? Çok afedersiniz eşim üzerimdeydi ama hemen kalkıp üstümü örttüm uykusu açılmasın diye sohbet etmedim öpüp yatağına bıraktım 🥹 3,5 yaşında kızlar ya çok üzüldüm utanıyorum kendimden
Çokkk utanıyorum
Birşey olmaz alışırsın
Pembebeyaz birdaha kapıyı kilitlemeyi akıl edersin belki
Pembebeyaz uyku sersemiymis iste unutur bence sabah ağzından laf almaya çalış hatorliyomu hatirliyosa şöyle bı sıkıntı olabilir çocuklar anlamaz orda burda konuşur insalh hatırlamaz artık büyümüş kızınız önlemleri arttırsan iyi olur cnm
Pembebeyaz 3.5 yaş çok küçük değil mi. Mesela gördüğü şeyin ayıp bir şey olduğunu bile idrak edeme bence. Babana masaj yapıyordum falan deseniz 🥲
Pembebeyaz kapıyı kitlemelisin canım
Pembebeyaz kapıyı kapatmalısınız.zaten yeni nesiller maşallah çok akilli o yüzden dikkatli olun
Pembebeyaz rüya da sanabilir belki
Pembebeyaz kapıyı kitlemeniz gerek bence. Ben kızım yürümeye başladığı an kilit kullanmaya başlamıştım.
Begonvil_00 hiç öyle yataktan kalkıp gezme huyu yoktur suyunu içer uyur normalde ilk kez böyle bir şey başıma geldi
kizatasozu bence de anlamadı o görüntüye fırsat vermedik hemen kalktık kucağıma aldım götürdüm ve hemen uykuya daldı bugün de her şey çok normal yani hatırlamıyo uyku sersemi galiba 🙈
Usnac95 bende öyle düşünüyorum küçük anlamaz zaten ışık kapalıydı yanımıza gelmek istedi galiba . Yani o vaziyette görmesi bile aklına başka bir şey getirmez çünkü bilmiyo anlamıyo izlediği şeyler bile çok sınırlı reklam bile izletmem kapatırım hemen
enerciiiii haklısın canım hiç böyle bir şey yaşamamıştık ilk ve son olacak merak etme 🙏
perimasali802_ haklısınız 🫶🏻
baileys anlamadı bence . Işık kapalıydı ve uyku sersemiydi yatağına koyduğum gibi daldı uykusunu açmasına fırsat vermedim
kimkimki bende öyle yapacağım 🙏
Pembebeyaz tamam dert etme o zaman, dikkat edersiniz artık