Selam canımlar nasılsınız nerdeyse bir senedir yokmuşum bazen girip postları okuyup çıkıyordum da neyse yeniden geldim beni bazılarınız hatırlar mutlakaa😍 bu konuyu kidse yazsam onlarca eleştiri gelir burası daha bizden bi ortam olduğu için yazıyorum. Ya kızlar ben aşırı her şeyi kafama takıyorum biri bir şey mi dedi onu birkaç gün düşünüyorum bi hareket mi yapti niye öyle yaptı ki falan en son olayda bi arkadaşımin çok yakını evlendi ben düğün günü yoğun diye hayırlı olsun yazmadım sonra düğün bitti bu dün instada hikaye yaptı ben ona cevap verdim birkaç saat sonra gördü ama cevap yazmadı sonra hikaye kalkmış ve öne çıkanlar kaybolmuş benim anladığım hikayeyi ya silmiş ya bana kapatmış şimdi ben mesaj attım normal konuştuk sonra ben bunu söyledim ama bana mı kapattin ki diye düşündüm falan yazdım o da Instagramın kapalı olmasından vpnle girmesinden vs bahsetti bir de yakınının düğünü vardı o yüzden yoğun olduğundan bahsetti ama ben bana mı kapattı kapattiysa niye kapattı en son aramızda bir şey yoktu gibi gibi düşünüp duruyorum oysa belki kapatmadı belki öne çıkanları gizledi neyse böyle her şeyi ince düşünmek beni aşırı yıpratıyor napıyım ben bu her şeyi kafaya takma huyumla. Bi.yardim ediinnnnn👀