Rumeysa0701 Kızlar bir iş için 2 günlüğüne ankaraya gideceğiz eşim termal otel seviyor önerebileceğiniz bir otel var mı odasında jakuzi olan
2minnosannesi Rumeysa0701 aşkım Ayaş tarafında var eşim orda çalışıyordu eskiden adını unuttum ama güdül üzerinde 😂
krmz Rumeysa0701 canım arada biz de kaçıyoruz Ayaş’ta kendine ait havuzlu jakuzili bunglovlar var en son gittiğimizde gecelik 3000₺’idi ama merkezde değil köy gibi bir yerin içinde ama güzel
simonedebeauvoir krmz canım temizliği falan nasıl güzel mi genel olarak şartlar veya havuz fakan nasıl bende bir haftasonu annem babamlarla gitmek istiyorum eşim nöbetteyken 🤣
2minnosannesi simonedebeauvoir doktorun oteli var Haymana da ailen çok beğenir tertemiz sabah akşam açık büfe 7/24 termal havuz hamam ve olimpik yüzme havuzu var jaluzili odası varmı bilmiyorum ama kaynanam gol hep oraya gider
krmz simonedebeauvoir biz en son sevgiliyken kaçıyorduk 2 sene falan oldu o zamanlar güzeldi ilgiliydiler de eğer çok şey yaparsanız büyük kaplıca oteli de var oraya da gittik gayet güzeldi orayı da tavsiye ederim