Kızlar 1 yaş bebeklerinize ne yediriyorsunuz gün içinde ben akşam yemeğinde biz ne yersek onu veriyorum gün içinde de meyve çorba vs ama dün yumurtaya alerjisi olduğunu öğrendim ve bütün kahvaltılık tariflerin içinde yumurta var peyniri felan da sevmiyor ben kahvaltı da ne yedirebilirm sizce
1 YAŞ BESLENME
berenmiss ay işin çok zor ama bulursun yumurtasiz tariflar faaln oluyor kuzum patates kızartması falanda veriyorum bn kızıma aslında hep byle yaptım hiç püre falan vermedim ne yediysem onada yaptım sen yumurtasiz yapican peynirli şeyleri icerlerine koyup denedin mi mesela ıspanak yapacaksan içine koy yoğurtlu şeyler tüketin proteini et ürünlerinden alır da yumurta alerjsi de zor
berenmiss yumurtasız sütsüz bişey pek yok malesef olanlar da bence kıvam olarak tutmuyo. Genel olarak sebze türü olabilir mücver gibi patates gibi kahvaltı için. Ya da peynir zeytinli kahvaltılıklar. Muhallebiler meyveler pankekler olabilir. Ben arada kaşık dökmesi yapıyorum peynirli seviyo kızım da
2minnosannesi ıspanağı sen nasıl yapıyorsun benim oğlum sebze de sevmiyor çok
berenmiss 2 kaşık yoğurt ,2 kaşık un ,yarım kaşık zeytinyağı ,yarım çay kaşığı karbonat biraz kaşar ya da peynir. Karıştır hepsini pankek gibi kaşıkla dök tavaya bundan avuç içi büyüklüğünde 4 5 tane çıkıyo
berenmiss baharatlı mi veriyorsun sade mi
2minnosannesi baharatlı
berenmiss soğanla kavur içine lor peynir sade peynir koy az biraz baharat miss