belladonna kanlibela Bioderma pigmentbio etkili oluyor diye biliyorum ama genital için biraz zaman gerekiyormuş
berenmiss berenmiss mrsümranto diye bi marka var koltuk altı için rolon satıyor kararmaları geçiriyormuş memnun olanlar var ben denemedim ama bi bak istersem
berenmiss kanlibela olduğu gibi bırak intim jeli vardı rise and sihine markası o güzel zamanla açıyor rengi ben kullandım ve koku olmuyor ama koltuk altı için ne iyi gelir bilmiyorum
aslan63 kanlibela bölgesel kararmalara glikolik asit iyi geliyor genital için uygun olur mu bilmiyorum ama koltuk altı için kullanabilirsiniz
kanlibela aslan63 hangi marka birde sen kullandın mı gebelik den lazerden sonra kararmaya iyi gelir mj
aslan63 kanlibela ben licape nin glikolik asitini kullandım bir ara diz kapagimda kararma vardı düzenli kullanım da baay rengi açıldı canım tavsiye ederim
ksebse kanlibela pirinci su da bekletip düzenli olarak onun o bulanık suyuna pamuk batırıp silmek fayda ediyor demişti eczacı bir arkadaş bir de bioderma pigmentbio ama sabah akşam düzenli kullanımda fayda ediyor aldım ama henüz düzene oturtamadim🤦♀️