perimasali802_
Yani tam net olarak ‘somnambulizm’ (uyurgezer) sayılmam çünkü yaptıklarımın farkındayım ama neden yaptığımı bilmiyorum nöroloji uzamanina nörobilim uzamanina göründüm kesinlikle norotik bir sıkıntı olmadığı söylendi beynimin gündüz çalışan kısmı gecede aynı seviyede çalışmaya hakim ve aktifmis maşallah. 😃Yani anlayacağınız gece beyin şöyle diyor “ Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadiklarimda” 🤭😁

Blondie ben hala elimde bebek beziyle buzdolabını açıp bı saat raflarla bakistigim günü unutamıyorum 😅bide diyom ben napcaktim 🤦

nilsu gözlük kullanıyorum ben ama düğün vs olduğu zamanlar lens takarım 😁 düğünde gözümde gözlük var gibi gözlüğü çıkarıp silmek istedim gözlük elime gelmeyince bı telaşlandm içim bı cizz etti eyvah dedim evde unuttum sandım kimseyi göremicem birisi uzaktan beni çağırsa kime sesleniyor diye telaş edicem derken jeton düştü 🥹 bunların hepsini 5 snde düşündüm

nilsu Yok bulamıyorum şöyle bi bakıyorum bakıyorum sonrada kafama dank ediyor ben buraya niye bakıyorum ya diyip dolabı kapatıyorum😂

nilsu ayy hiç sorun değil ama uzaktan birisi yanındakine seslenip hal hatır sorsa karşı masadan da olsa secemiyorm bildiğin miyobum falanin gelini de mal gibi baktı demesinler diye mecbur sjsjs