Kizlar onerebilceginiz guzel parfum markalari varmi yani kisaca bastan cikarici bir parfum adlari onerirmisiniz 😊

Prensannesi3 tam kadınına denk geldin bende koleksiyon var resmen benim gece parfümüm eşim çıldırıyor ona baya ağır tahrik edici hypnoticpoison onu sadece gece sıkarım o baya pahalı 🙊 gündüzlerdede laviest favorim flowerbomb falan çok fresh eğer düğün davet olur onlara cocomatmazel yada tomford oda güzel ama beyaz şişesi daha hafif bide avondan falan parfümler var karışık ama onlarda pek kalıcı değil onlara verdiğim paraya yazık ama marka al takip et indirimleri falan oluyor bi fıs bileklere boyuna duş alana kadar kokarsın

Prensannesi3 yıllardır aynı kokuyu kullanırım chanel chance Parfümü valla etkilenmeyen kisi beni bulsun mumkin değil

• [silindi]

igze0101 fiyatı 1.300 gbi doğrumu bu parfüm mü

Deleted4 evet canım yazın ayrı kışın daha ağır kokuları kullanıyorum bende sşırı takıntı parfüm 😂

Prensannesi3 nasıl yükleniyor canım söyle hemen atıyım yada aldığım yerin linkini hangisini istersen

Serap02 tamam da bacım o elli lira dediğin parfümler avondan falanda var bende elli yüz bunları sık istediğin kadar uçuyor gidiyor onlarıda aldım yazık oldu parama ama orjinalleri indirimleri takip et bi kere veriyosun bi fıs sık üstüne yıkasanda hala koku kalıyor dolabında kıyafette falan