Duş meselesi🚿
Ya Neyin tartışması bu anlamış değilim ?işte kulaktan duyduğumuz bilgilere inanmıyoruz size teyit amaçlı soruyoruz.Körü körüne bu böyledir diyip kimseyi ötekileştirmiyorum (kendi adıma konuşayım) bir soru sordum aldığım cevap,evet yada hayır yanlış bilgi diyebilirdi arkadaş!Tutmuş beni tanımadan 2021 de ki zekamı tartıyor.Bir insan bilgiyi yerinden öğrenmek isteyebilir bu çok normal bir durum…
- Düzenlendi
Ben ilişkiden hemen sonra alırım eşimde sabahı alır🤔
Yanlış ifade söz konusu sanırım. Yine de ilgili yorumu sildim. Bilginize
Aze
bende Aleviyim çok güzel açıklamışsın canım ağzına sağlık.insan yakıp iftara atarlar boş boş konuşurlar sadece.
Bir post actım olay nerelere geldi yahuu😕
Bal-_- sananeyse o zaman sen fikirlerini kendi içinde tut. Bilmediğin bir konu hakkında yorum yapma. Gusül soruyor postu açan sen kalkıp Alevi mi Aleviler de gusül almıyor diye biliyorum diyorsun. Başlatan sensin ötede oynaması gerekende. Neyse anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az 🙌🏾
deleted1 yorumu görmeden yazdığım çok belli. Soru sorma ve varsayımda bulunma arasında dağlar kadar fark var. Yani postu açan kişinin sorusuyla arkadaşın verdiği örnek Alevilerdi. Yani bilmiyor ama biliyor gibi… Kulaktan duyma bir Bilgin varsa ben söylemek yerine elimdeki telefonu araştırmak için kullanırdım. Böyle bir mecrada konuşmazdım. Burda sunni Kürt laz Alevi her toplumdan insanlar vardır eminim. Sadece Alevileri ötekileştirip Gusülsüz olarak nitelendirmek hoş değildi. Belki biraz empati yapabilirseniz anlayabilirsiniz. Zekaya gelince göremediğim birşeyi tartamam(sizin adınıza konuşayım). Bilgiyi öğrenecek yerde inanın burası değil. Postun başlığı ALEVİLER GUSÜL ALIYOR Mu? Da değildi 😏 💐💐
Burdan bütün alevi kardeşlerim okusun ozaman,merak edip sorduğum soru için özür diliyorum.Kırdıysam affola🙏🏻
Aynı şekilde bende açıklama yapağım mesaj farklı yerlere kadar gitti kusura bakmayın özür dilerim ✋🏻