ladymomm sizene Okumuşta eline ne geçmiş? Eğer olur da bunları da okursan hiç kendini haklı görüp böbürlenme. Karın biraz takıntılı olabilir ama son açtığı postlardan sonra anladım ki sende takıntılık yapılacak kadar midesiz bir insansın.
papatyamsigibi sizene bunu birde gülerek anlatıyorsun. Kaç tane kadının özeli var burda. Yani o kadar aşina mı kocan uygulamaya giriyor foruma tıklıyor senin açtıgın postlara kadar girebiliyor. Saçmalıga bak. Benim eşim girse uygulama açılsa anlamaz birşey çıkar.
sizene papatyamsigibi bacım ne diyon sen ya bende bu uygulamaya girmiş rahatsız olduğum için açtım postu ben mi dedim bu uygulama var herkes derdini yazıyor gir oku diye allah aşkına
Blondie papatyamsigibi Benim kocam birkere bune diye sordu uygulamayı görünce bende sakın buna girmiyorsun anneler falan var kız kıza konusuyoruz ve özel şeyler konusuluyor dedim telefonuma bakıyor ama asla girmiyor
papatyamsigibi Blondie benimki de aynı şekilde bir defa sordu sen kiminle konuşuyorsun diye uygulamayı söyledik kadınlar var aaaa happy mom gibi mi dedi evet dedim tama dedi o kadar. Alıp da asla girmez çünkü ne olursa olsun benim kişisel alanım saygı duyuyor.
sizene busbutun çok kötü bi durum ve takıntılı bi eşim var asla unutmaz bunu her tartışmada bu konuyu ortaya koyacak postlarım hep onunla ya ondan şaşırdım yani asla telefonu kurcalama huyu yoktu saklamıştım yan ekrana 🥲
mavikelebekk__ sizene Bu yüzden uygulama kilitli bende, bı kere sordu ne için şifresi farklı diye regl uygulaması kadınlara özel dedim bidaha sormadı. Ay senin yerinde olmak istemezdim.
sizene mavikelebekk__ telefon kurcalama huyu yoktu nasıl girdi merak ediyorum merak etmiş girmiş ama çok saçma yaptığı özel biyer ama bilmiyordu