Kızlar günaydın taze anne olarak sizlere bir şey danışmak istiyorum bebeğim 28 günlük İlk başlarda sütüm çok vardı bebeğin emmediği zamanlarda kalan sütlerimİ göğüs kalkanına toplanan sütleri biberonla kızıma verdim sanırım meme reddi oldu şu an meme ağzına girdiği an ağlamaya başlıyor mecbur göğüslerini sarıp biberonla veriyorum asla memeyi almak istemiyor sütler akıyor artık göğüslerimden nasıl tekrar memeyi emmeye alıştıracağım aç mı bırakmam gerekiyor biberonu tamamen kesebilirim şırınga ile verdim bir süre ama yine de memeyi almak istemiyor biberondan daha hızlı geldiği için ona alıştı sanırım aslında yavaş akışlı bir biberon ama bilmiyorum gece emmiyo gündüz emmiyo emse bile bir meme max 5 dk ve uyanınca 2-3 saat ayakta kalıyor

elifdedimbededim biberon verince malesef böyle bir durum yaşanıyor. Mümkünse biberonu kes unutması kolay olacaktır. Birde devlet hastanelerinde anneler için emzirme desteği veren bölümler var hastane yakınsa bir uğrayın derim. Oradaki ebelerden destek almak işinizi kolaylaştıracaktır.

elifdedimbededim
    Sağlık ocağındaki ebelerden yardım alabilirsin. Benim yeğenim de memeyi tutmuyordu, kontrol için sağlık ocağına gittiği bir gün yengem durumunu anlatmış, ebenin tek bir hamlesiyle yeğenim memeyi tutmuş. Böyle şeylerde kendiniz uğraşmadan direkt bilen kişilerden yardım talep edin 💐