morkity Kızlar merhaba. 40 kontrolü için doktoruma randevu bulamıyorum, önümüzdeki iki hafta kapalı randevular. Bu arada sezaryen oldum. 40 kontrolüne gitmeyen ya da geç giden var mı aranızda, bir sorun olur mu acaba. Herhangi bi ağrım sancım yok çok şükür
kimkimki morkity yani kontrolden önce ilişki yaşamamanızı öneririm. O yüzden erkene bula bilseniz iyi olurdu aslında
etoile morkity ben 15 kontrolüne gittim. Doktor ooo çok iyi iş cikarmisim dikiş izi yok brova bana dedi. 40 ta tekrar gel dedi ikinci övgüsüne katlanamam diye gitmedim. Birde doktorum özelde idi yani devlet falanda değil. Bir sorun yaşamadım.
Elisam2022 morkity Bir sorun olmaz sanırım ama en kısa zamanda git mutlaka. Vajinal muayene edip smear almisti sanki benden
Bubenimoykumm morkity dikişlerde iltihap enfeksiyon vs olmadığı için gitmedim uzaktan yazıştık doktorumla 😁
morkity kimkimki evet ama açık randevu yok maalesef… sezaryen oldum ben, vajinal bi zorlama ya da dikişim yok aslında
morkity etoile sezaryen kontrolünde sadece dikişe mi bakıyorlar, benim de dikişlerimde sorun olduğunu sanmıyorum kızarıklık iltihap vs yok
kimkimki morkity dikişten öte rahim toparladımı onu da kontrol ediyorlar. Ayrıca üst dikişler de ilişkide zorlamayla zarar görebilir tam kaynama olmadıysa. Yani kendinizi iyi hissediyorsanız muhtemelen iyidir durum ama kontrol olsa tabi daha süper
morkity Bubenimoykumm hala randevu bakıyorum, açık yok, iyi de hissediyorum kendimi, söylemesi ayıp ilk ilişki oldu dün. Herhangi bi sıkıntı çıkmadı ağrım sızım da yok. Tabii bulduğum ilk fırsatta gidicem yine de🥹
Bubenimoykumm morkity sağlık ocağındaki ebe hemşire bile bakar eğer yoğunlukta randevu yoksa bir de ona danış istersen