blabla Kızlar spiral taktıralı yarın 1 hafta olacak ilk bir kaç gün lekelendim sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı sonrasında da damla damla simsiyah çamur gibi kan gelmeye başlıyor ama adet gibi değil adet kanamasından az normal mi acabaaa
Bubenimoykumm blabla on günden sonrası özüre giriyor zaten ama ayda 4 hafta var bir hafta regl 2hafta normal tekrar kanama oluyo ablamın devamlı oluyordu bıkmştı artık
askola Evt normal bence cnm zaten 10gun içinde tekrar gürün dokturuna .benimde olmuştu lekelenme faln bacak ta ağrı vs eğer cok uzarsa sorarsın diktoruna
blabla askola taktirdigimdan beri hep ağrı acı çekiyorum ilk 4 gün oturamadım hissediyordum hep şimdi de böyle aşırı ağrım oluyor
askola blabla sen bı doktora gürün eğer batma oluyorsa kesinlikle gürün kayma olmuş olabilr ama doktorun zaten gel gürün demdimi
blabla 2minnosannesi ne zaman gidiyim ki aha şimdi halı cirptim aşırı kötü oldummm yarın gitsem olur demi
blabla askola yani o an kızım ağlıyordu hiç duymadım doktoru bugün halı cirptim işte şuan o kadar kötüyüm ki kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor ve ilk takıldığında ki gibi hissediyorum
askola blabla takınca ağır şeyler kaldırmaman gerekiyor dikat etmen gerekiyor yoksa yerinde kayabilir
Bir_bayan99 Benim de bir hafta olacak bacaklarda ağrı belde karında ağrı var dediğiniz gibi adet gibi değil de daha böyle farklı bir akıntı var
Bir_bayan99 Bir ay sonra gelmemi söyledi Bir hafta sonra da ilişki olabilir dedi ağır kaldırma dedi ne kadar bir ağırlıktan bahsediyor bilmiyorum
2minnosannesi blabla ay aşkım seni şeyle karıştırdım @Blondie ile 😂 kafam hiç yerinde değil 🥹 yeni taktirdigin için ağır kaldirma bu süreçte
Blondie 2minnosannesi 😂😂 bende sorayım ozaman sprial taktırdım ama acayip akıntım var afedersn işiyorum sanki bacak aralarım bile ıslanıyor normalmi ya