Kızlar içimi dökmek istedim size içim de bir boşluk var eşimden dolayı bana karşı sevgi ve ilgisini görmüyorum beraber güzel verimli zamanlarımız olmuyor elinde sürekli telefon işten gelince. Haftasonu desem 1 pazar günümüz var onu da bizle geçirmez beraber hep nenesine gideriz her pazarımız böyle daha önce bu durumu söyledim ona ne yapayım evde durmayı sevmiyorum diyip duruyor ee orası da ev farklı bir yer değil ki orda da elinde telefon var oturuyorsun. Dün de aynısı oldu akşam gezelim çarşıya gezelim dedim götürmedi nenesine gidip geldik yine o kadar sıkıldım ki bu durumdan evde kalsam tek sıkılıyorum beraber hiç vakit geçirmiyoruz ve bu cinsel ilişkiye de yansıyor hiç istemiyorum hep bir bahane sürüyorum . O kadar soğudum ki her şeyden evet her gün evde ama evde farklığı bile Beli olmayan bir adam yanyanayken yokluğunu hissediyorum ve bunaldım ne zaman konuşmaya çalışsam hemen kızıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ya da tamam diyip konuyu kapatıyor . Kavga bile edemediğim bir adam ne yapmam lazım bilmiyorum. Bana bir çözüm önerin . Kafam o kadar dolu ki hiç bir şey yapasım yok konuşmak bile istemiyorum onunla

hifaa bir çözümü yok galiba oklavayi alıp kafalarında kıracaksın bı yere gidelim görelim gezelim yok hamilelik döneminde yorulursun yok bebek küçük yok çocuk durmaz hava sıcak yok hava soğuk bahaneleri bitmiyor günü birlik İstanbul’a gelen kaç yer gezip gidiyor bu da işten erken çıkıp eşlik ediyor sonra konuşunca çok konuştum diyor ,lavaboya gircem diye çocuğu yanına koyuyorum daha girmeden çocuğu bırakıyor ağlıyor ben çıkana kadar bişey söylüyorum iki üç kez sesleniyorum duymuyor en son bagirarark söylüyorum Burak şu telefonu bişey söylüyorum diye

elizyaa evet öyle kaç yıldır evliyiz beraber şehir dışına tatile bile çıkmadık

hifaa aynisi bacım gerçi tatil niyetine annesi gole gidiyoruz o da ayrı muamma bütün evin işini de ben yapıyorum tatil ya hani

hifaa eğitimlerini tamamlayamamislar malesef lafta üniversite mezunları da kişiliğe gelince eksikler bitmiyor