Eşinle acikca konuşmayı denedin mi yani kızmadan yargılamadan eğer bunu yapmış ve sonuç alamadiysan taktiksel yaklaş biraz sen sana cocouk verdim diye beni cezalandiriyorsun anne olmak suçmuş gibi bakıyorsun böyle şeyler izliyorsun gibisinden topu tamamen ona atıp vicdan yaptirmalisin ki soğusun o şeyleri izlemekten ve bu konuda senin kendini kötü hissetmene gerek yok kendimden biliyorum ilk coxouktan sonra eşim bma 5 ay hiç dokunmadı bile erkekler artık o bir anne gözüyle bakmaya başlıyorlar önceden doyasıya elledigi memeler bebege sut veriyor haliyle erkekler bizlerden daha zor adapte oluyorlar birebir yaşadım dediklerini hamileyken de oluyordu ve ben senin duygularını yaşamıştım biraz zaman alabilir adapte olması ama düzeliyor kendini boşuna stres yapma taktiksel yaklaşmak gerek kalkipta adama sen eskiden böyle değildin değiştin vs deme ise yaramaz tamamen ben merkezcil kinus beni sevmiyorsun ben güzel giyiniyorum herseyi yapıyorum ama sana yetemiyorum demkki hep benimle mutlusun sanmıştım vs gibi duygu somuruleri erkeklerde hep ise yarar 😄🥰