Oluyorumanlasana monarosa06 o dediğini ilk defa duydum da geçmiş yaşam meditasyonu yapmaya çalıştım olmadı uyuyakalmışm😂 en son beni bı kayığa bindirdiler ondan sonrasını hatırlamıyorum 🥺
kimkimki Cicekliperde hayır spritüel uyanış kendinin farkına varmak olarak özetlenebilir aslında. Yani insanın içe dönmesi farkındalığının artması da denebilir. Arkadaş eğer doğru şekilde kullandıysa bunu demek istedi.
kimkimki Oluyorumanlasana gram birşey göremedim bende. Bir şey gelir gibi oldu gözümün önüne korktum ve gitti görüntü… Denemede fayda var bir kaç kere. Ama herşeye rağmen gene olmuyorsa ilk gelişinde olabilir yaşama diyorlar.
Oluyorumanlasana kimkimki ben istihareye yatmaya bile korkarım 😂 böyle biseyi niye denedim bilmiyorum bı daha da yapmadım zaten
kimkimki Oluyorumanlasana istihareye her zaman yatarım. Ama bu baya ürkütücüydü gece gene denicem ama 😅
Sutlucikolati Oluyorumanlasana ben istihareye yatmaya bile korkarım 😂 Kız vallahi seninle çok ortak yönümüz var ahahaha🤣🤣🤣
Oluyorumanlasana kimkimki her istihareye yatış da insanın ömründen bir gün eksilirmis sürekli istihareye yatmak ömrü kısaltır herşeye herkes için istihareye yatilmaz cnm bilgin olsn çok derin sırları var 🙌🏻
kimkimki Oluyorumanlasana ben çok önemli işim olduğunda yatarım kuzum. Aslında yatmakta denemez gün içinde de yapılabilir istihare. Öyle zaten önemli bir iş olmadıkça yapılması uygun değildir.