mahidevran tabi Bence önce bebek yapmak için ilişkiye girmeyin psikolojik çok etkileniyor ben adetten sonr1 hafta günaşırı ilişki yaşadım 3. denemede hamile kaldım her gün ilişki erkekte sperm kalitesini düşürüyor o yüzden 1 gün ara olması daha iyi oluyormuş.
berenmiss tabi ovülasyon testi yap sürekli iki çizgi çıktığında o gün çocuk yap mesela ben öyle kontrol etmiştim
Elizabeth tabi bende şu an bir bebiş olsun istiyorum ovulasyon takip ettim bu ay değerlendirdim ama 1 senedir de korunmuyorum yine de yok yani rabbim nasıl ederse olur diyorum artık
kanlibela tabi herseyi oluruna bırak ilk olarak folik asit kullan -ben hayit otu tohumu içmiştim-kiloluydum biraz kilo verdim mayıs ayı böyle geçti benim mayıs sonu adet oldum haziranın 5inde gebe kaldm (pcos vardı) darısı isteyenlerin başıma🙏🙏
tabi İlişki sıklığı yokki bizde zaten ayda 3 en fazla:( bende 14. Gün den itibaren dikkat etemeye çalışıyorum 6 aydır uğraşıyorum ama 1 yıldır korunmasız ilişki . Bir çocuğum var kardeşi olsun istemiştim. Olmuyor değerlerde normal çıkıyor
tabi HurremSultan çünkü bilmiyorum eşimin türlü bahaneleri beni azgın buluyor ay 8 sağlıklı şöyle böyle deyince 😂 erkek olarak sen sorgulamıyor musun deyince de küsüyor
tabi Herşey etkiliyor ya ben de şimdiye kaza olur diye düşünmüştüm ama olmadı hiç .1. Çocuğumda geç oldu ovülasyon testi diye mi alacağım eczaneden
HurremSultan tabi ya bu erkekler salak mı ya ayda üç kere ne demek ne demek sen azginsin valla evlenmeden önce bunlara sözleşme yaptiracaksin he
pakishe Yumurtlama takibi yapın tam nokta atışı çift çizgi olduğunda ilişkiye girmeniz önemli. Bütün arkadaşlarım bu yöntemle tek seferde 🤣🤣
HurremSultan annelinko bizde genelde yapıyoruz sık sık ama beni hos tutmassa yapmıyorum yapsam da lafı takıyorum 😂😂😂
tabi Her ay böyle diyemem ama 3 ile 8 arasında ama 8 olsa bilirim artık sayıyorum fazla olunca not alıyorum . Değişken ruh hali ikizler burcu