perimasali802_ kizatasozu kimse senin evine izinsiz giremez kardeşim bunu yumuşak kalpli ile alakası yok bnce sadece sesini çıkarmaktan korkuyorsun
Cicekliperde kizatasozu kitap okusan kelime haznen genişler. Anında aklına bir şeyler gelir ve cevap verirsin. Ben önceden çok okurdum, şimdiler de (çok üzülerek söylüyorum) pek okumuyorum. Resmen kendimde gerileme hissettim. Her anlamda
kizatasozu Cicekliperde benimde kitap okuma alışkanlığım yok sıkılırım diye düşünüyordum.ama özendim baya kütüphane var burda oraya ugriyim kart cikariyim istediğim kitabı alıp okuyup geri bırakabilirim inslah uzun vadeli olur 🥰
senaunsall etoile hem cinsel hem işlevsel pratik bilgiler genel kültür insanlar bişi diyince saf gibi kalmim
senaunsall kimkimki aklınıza ne geliypsa cinsel konuda erkekler konusunda evlilik konusunda genel kültür ders bahabında herşey olabilir
kimkimki senaunsall önceki yazdığım yorumu okuyabilirsiniz genel kültür ve kendini geliştirme konusunda. Erkekler konusunda neyi sormak istediğine bağlı evlimisin çocuk var mı?
belladonna senaunsall Burada güzel fikirler paylaştık hepsini oku eminim sana çok faydası olacaktır 🙂
Cicekliperde kizatasozu canım yok sıkılmazsın. Ama ilk on sayfada hemen bir olay bekleme . Sana hitap edecek kitaplar elbette vardır.
kizatasozu Cicekliperde tabiki youtubeden videolar izleyip notlar alıyorum her yeni aliskanligimi 20 dakika olarak başlamayı düşünüyorum