blabla perimasali802_ biz eşimle yeni barışmıştık çok kin öfke vardı atamıyordum o yüzden oldu herhalde😂
HurremSultan belladonna dkdkd otururken de adapte oluyorum ben ya sadece o kadar vaktim yok iş yaparjen de sıkılıyorum diye ikisi bir arada güzel oluyor🤪😂
belladonna HurremSultan Ben odaklanıp dizi izleyemiyorum film de de 3-4 kez ara veriyoruz eşimde söylene söylene alıştı artık 😀 Özellikle mutfakta yemek hazırlarken ya da mutfağı toplarken aşırı iyi oluyor 😀
HurremSultan belladonna zaten mutfaktan çıktığım mi var 😂😂 makine ve tezgah üstü temiz bulaşık dolu sabah muhteşem yüzyıl eşliğinde yerleştirmem lazım 😂😂😂
belladonna HurremSultan Allahtan makinalar olmasa ne yapardık bilmiyorum 😀 Jet sosyete izle ahahahaha bırak Hürrem sülümanı
yavuzzzzzz Bende bir zamanlar Çukurova izlerken acayip ağlıyordum 🥺 çok güldüren film Şuan aklıma gelmedi ama ne zaman gülmek istesem güldür güldür açıyorum 😅
Sevde_20 perimasali802_ yazdığım filmin adını buldum ZİNDAN ADASI sormuştu biri ama bildirimleri sildiğim için yanıtlayamadım burdan görür herhaldee