Kızlar telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenebilir miyiz? Var mı öyle bişey çok önemli
Telefon numarası kime ait öğrenebilir miyiz
Papatyaaa001 118 80den öğreniliyodu sanki diye hatırlıyorum ama yada whatsappa ekleyin resmi çıkar belki
Papatyaaa001
Bir ara öğreniliyordu ama şimdi nasıl bilmiyorum
belladonna baktım aradığım numara gizli kişisel bilgiler çıkmıyor
Papatyaaa001 türk Telekom uygulamasından bı yere girip kaç tane üzerine kayıtlı hat olduğunu öğrenebiliyosn mesela eşinin üzerine kayıtlı hat varsa bu uygulamadan öğrenebilirsin detaylı bilgiyi YouTube de araştır bulursn
- Düzenlendi
Papatyaaa001 getcontact bi uygulama var. Orda numarayı girdiğinizde başkalarının telefonunda o numaranın hangi isimle kayıtlı olduğunu görebilirsiniz
Oluyorumanlasana evet fakat soruyu soran kimin olduğunu öğrenmek istiyor eşinin numaralarını değil
Papatyaaa001
Öğrenilmesi gizlemiştir o zaman
Guzelkiz onu anladım ama eşinin bilmediği 2. 3. Hattı varsa bu şekilde de öğrenebilir
Oluyorumanlasana evet bilmediği numaraları varsa öğrene bilir
Papatyaaa001 herkesin her bilgisi Telegram da kol geziyor .ben teitterda görüp bakmıştım taaa yıllar evvelki ikametim bile vardı istesen nufüs sana vermez o derece
Guzelkiz evet elimde numara var kime ait onu öğrenmek istiyorum
belladonna evet öğrenilmesi gizlenmiş
Papatyaaa001
Ona yapacak bir şey yok o zaman
Papatyaaa001 getcontact
kanlibela o ne uygulama mı ama başka yerlere baktım bilgiler gizli çıkmıyor
Papatyaaa001 uygulamalardan bulamazsın, kocanın hattının çıktısını alamazsın da hadi aldın diyelim orda da sadece numara görünür bilgi göremezsin, anca boşanma davasında telefon dökümünü isteyip şüpheli numarayı sorgulatırsın prosedür prosedür prosedür
simonedebeauvoir kocamla ilgili değil bu bi numaranın kime ait olduğunu öğrenmek istiyorum
Papatyaaa001 uygulama numara sorgulama var ordan bak bulamazsan özelden yazılıyorsa at bana bakiverm