Kizlar gecen ay 12 sinde adet oldum adetim 12 13 gun falan surdu sipralden olabilir diye doktorum siprali cikardi.bu ay hasta olmadim asla bizde prezevatif kullanmayi sevmiyorum geri cekilme ile korunduk bikackere icime bosaldi ama daha sonrsinda ilac aldim suan adet olmadim 12 gun gecti adetim karin agrisi var ve bi haftadir goguslerim cok acio sizlio sizce hamilelik gibi olabilirmi test yaptim evde 10 gun gectginde bisey cikmadi ama hala olamiyorumda hasta birsey varmidir yokmudur anlamayadim erkenmi yaptim testi

Gec dollenme olduysa testte cikmamis olabilir ama ertesi gun hapindan dolayi da gecikmis olabilirsin

efulimm korunmadığınız için malesef risk yüksek bir kaç kere hap aldım demişsiniz aldğınız ertesi gün hapı ise sene max. 2 kere alınabilir sık almış olmanız da gecikme yapmış olabilir, en iyisi kan verin içiniz rahat etsin yoksa da

efulimm en doğrusu kan testi verip emin olmak baktınız hamilelik yok adaçayı için adet söktürücü olarak iyi geliyo

efulimm çoğu kişide teste 20 gün geçse bile çıkmaz. Gorumcemin 3. Kızında kaç tane test yaptıysa çıkmamış hatta doktora gitmiş kese yok demişler en son özele gitmiş orda 4 aylık hamilesin demişler. Gorumcemin de adeti baya düzensiz 1 ay gelirse 2 ay gelmez o yuzdn bilememis en iyisi kan vermek

Yaa ozaman bi kan vereyim kesin cunku bugun karnima gren kramplardan duramadim kendimde supe etmedim degil yanii hayrlisi olsun insallah