Kızlar ya bnm sağ göğsüm çok küçük soldaki daha büyük ve baya Süt giriyor doluyor resmen bazenleri diğeri ise az bisi Süt giriyor kızım onuda emince kuruyor resmen ya sinirim bozuluyor varmi aramızda böyle acaba kafama çok takıyorum biri büyük biri küçücük 🤧
Küçük memeli annelerrrr❤️🩹😂
gulce bnm oğlum sol mememi emmedigi için küçücük kaldı sağ mememde kocaman o kadar sinir bozucu ki üzülüyorum 🥹
2minnosannesi bnde sinir oldm inanki bnmki onuda emiyoda nie böyle anlamadım
Benim her ikisi de küçük nasıl büyür ya
Özgüvensiz hissediyorum
gulce kadınların bi memesi hep küçük kuzum bnm ki emmekten büyüdü 🥲 biride küçük kaldı😡
bebeginibekleyenn çilek yağıyla masaj yap görümcem öyle büyütüp diklestirdi😂
gulce
Aynı durumdayım bir memem 85 90 diğeri 75 küçücük neden öyle anlamıyorum biri çok süt doluyor öbürü as😅
gulce emzirirken az biraz vardı emzirmeyi bıraktım ergen kız memesi gibi oldu böylesi de çok kötü 😂
gulce bende küçük memeliyim emzirirken o kadar güzelleri ki şimdi yine küçücük kaldilar neyse en azından sarkma olmadı diye seviniyorum😂😂😂
HurremSultan kaç beden sütyen takıyor sun
HurremSultan benimde o kadar küçük olmuyo kii😂
HurremSultan bide özel tartışma filan bisiler dedin anlamadim ne özel tartışma si anlamadım iii kişiyle olan sohbetler mi işi boş ne be aydınlat
75 olan ben seri üzgün please🥺😂
2minnosannesi ciddi misin sennnnn 🤩🤩🤩 ne kadar buyuduuu 😅 denicem bende bunu
Benimde aynı emziriyorum biri büyük biri küçük ama bu hep vardı ergenkende biri büyük biri kucuktu
asyarana ocenlove ile özel tartışma açmışsın görünüyor ama içi boş 17 yaşında evlendim falan diye
Sutlucikolati walla çok değil azıcık😂
2minnosannesi
Kaç bedendi kaç oldu ve kalıcı mı