• Muhabbet
  • Küçük memeli annelerrrr❤️‍🩹😂

Kızlar ya bnm sağ göğsüm çok küçük soldaki daha büyük ve baya Süt giriyor doluyor resmen bazenleri diğeri ise az bisi Süt giriyor kızım onuda emince kuruyor resmen ya sinirim bozuluyor varmi aramızda böyle acaba kafama çok takıyorum biri büyük biri küçücük 🤧

gulce bnm oğlum sol mememi emmedigi için küçücük kaldı sağ mememde kocaman o kadar sinir bozucu ki üzülüyorum 🥹

gulce kadınların bi memesi hep küçük kuzum bnm ki emmekten büyüdü 🥲 biride küçük kaldı😡

gulce
      Aynı durumdayım bir memem 85 90 diğeri 75 küçücük neden öyle anlamıyorum biri çok süt doluyor öbürü as😅

gulce emzirirken az biraz vardı emzirmeyi bıraktım ergen kız memesi gibi oldu böylesi de çok kötü 😂

gulce bende küçük memeliyim emzirirken o kadar güzelleri ki şimdi yine küçücük kaldilar neyse en azından sarkma olmadı diye seviniyorum😂😂😂

HurremSultan bide özel tartışma filan bisiler dedin anlamadim ne özel tartışma si anlamadım iii kişiyle olan sohbetler mi işi boş ne be aydınlat

75 olan ben seri üzgün please🥺😂

Benimde aynı emziriyorum biri büyük biri küçük ama bu hep vardı ergenkende biri büyük biri kucuktu

asyarana ocenlove ile özel tartışma açmışsın görünüyor ama içi boş 17 yaşında evlendim falan diye

gulce ben hiç emziremedim hamilelikten önce 80 bedendi 80 de kaldı ikiside süt doluydu sonra süt kesildi eşit kaldılar öyle plastik cerrahiye bir görün istersen kendini nasıl güzel hissedeceksen o şekilde hareket et