Bazılarınız deli mi ne diyecek bence. Belki de saçma bişey bilmiyorum gerçekten ama çok sıkıldım yoruldum. 7 kişilik bir ailemiz var. Kaynana, kayınbaba, 2 görümcem, ben eşim ve oğlum. Tüm evin yükü brnim omzumda. Yemek, düzen, ev temizliği, çamaşır bulaşık ütü iştr aklınıza ne geldiyse hepsini yapıyorum. Akşam oluyor tam oturup bi çocuğumla doyasıya zaman geçireyim diyorum kayınana, eşim ve babası gelip çıkıyor. Yemek ver bulaşıkları yıka falan fikan. Çocuğu uyutup nasıl yatıyorum kendim bile bilmiyorumm. Geçen midem bulandı kaynanam hamile olmayasın sakın falan dedi. Kendisi 3 doğurmuş bana laf söylüyor bide. İşte spiral taktırcam sana bilmem ne boş boş konuşuyor. Eşime söyledim zatrn çocuk istiyorum oda bana problem yok zaten aldırmayı hiç sevmez. Çocuk olunca hepsi naz çekiyor. Tüm işleri bölüp yapıyorlar. Şansıma da hamile kalamıyorumm. Yumurtlama döneminde de şey yaptık hala tık yok. Belki ikinci çocuk olursa bu kadar yük azalır benden. Ksynanam aslında kızlarına göre daha iyi. Pazar günleri evde oluyor çok yardım ediyor bana. İkinci çoc olursa belki annemlerde kalırım 7 kişilik aileyiz 8 ci geliyor diyip çıkabilirim evdeb. Yoksa bi türlü bu kadar yükten kurtulamıyorum. Ne yapsam birinuz akıl versun bana