piyangobileti perimasali802_ elbette yüzüne yansır biz küçük bir tatlı sözle tüm günü sevgi kelebeği gibi geçiren muhteşem bir detayiz gülünce gözlerimizin içi güler etrafımıza neşe sacariz iyi ki varız 💙
layd Bütün kadınlar Anneler mutlu olmayı değer görmeyi hak eder dünyadaki bütün annelerin kadınların mutlu olması dileğiyle 🙏🙏🙏
HurremSultan perimasali802_ ben eşimle aram Güzelken gerçekten gözlerimin içi güler ama aramız kötüyken enkaz oluyorum resmen zaten insan ilişkilerim çok hassas malesef dışarıya da yansıyor bu durum
perimasali802_ HurremSultan bende öyleyim ya keşke duygularımızı yapmacık yapabilsek değilmi kimsede görmese bizi
kimkimki perimasali802_ valla benim yüzüme yansımıyor🤭 hep aynı. Dışarıya biraz daha ketumum çok samimi insanlar anlar mutluluğumu üzüntümü ama dışarıda görenler yazık ne ezik kadın falan der muhtemelen son 1 yılım..
kanalize perimasali802_ sevilen kadın gerçekten çiçek açıyor kendimden biliyorum 🌸bütün kadınlar mutluluğu hakediyor rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın 🫶🏻
prenses90 perimasali802_ kesinlikle öyle canım,ezilmiş kadınların gözlerinin yorgunluğu bir ayrı oluyor,biliyorsun o normal yorgunluk degil, sevgisiz kadınların yüzüde hep bir solgun,solduranların kökü kurusun
belladonna perimasali802_ Mutluluk; kadının, erkeğin, çocuğun.. herkesin yüzüne yansıyor. Özellikle kadın mutlu olduğunda evdeki hava bile değişiyor. Keşke bütün kadınlar hep değer görse de mutlu olsa…
HurremSultan perimasali802_ keşke canım benim bu durum biraz zorluyor beni ama ne yapayim karekterim böyle
kimkimki perimasali802_ kız öyle valla.. Eşimden yana inanılmaz şanslıyım çok şükür. Çok mutluyuz elhamdülillah. Ama dıştan hiç tahmin edilemeyecek etkenler yüzünden inanılmaz morallerimiz bozuldu ve hala da sürüyor. Yani dışardan gören evinde çok mutsuz ezilmiş bir kadın gibi görür beni. Eşim tabi çalıştığı için çok dik durabiliyor ama ben çabuk yıprandım bu süreçte…
perimasali802_ belladonna zor değilde işte olmuyor Erkek çocukları yetiştirmek bir kadından bitiyor babadan bitiyor bir döngü gibi yani