bebisliozlem Kızlar burda ilk paylaşımım merhaba 🩷 merak ettiğim bir konu var. Sürekli cinsel ilişki yaşamak sizce kilo mu aldırır yoksa kilo mu verdirir?
prenses90 bebisliozlem kilo verdirir,bir nevi spor gibi düşün yatakta olsn versiyonu,bazende güreş olur🤣
kkeelleebbeekk bebisliozlem bence aldırmaz hatta verdirir kan ter içinde kalıyoruz bazen enerji harciyoruz niye aldirsin 😅😅
layd Kilo aldıracagini hiç düşünmüyorum aksine kilo verebilirsin ama çokta etkisi olmaz sanki genelde ilişki esnasında erkekler daha çok efor sarf ediyor
asyarana kkeelleebbeekk Of ben geçen ay ın 19′unda adet oldum bu ay ayın 26’sı ve hala adet olmadım 7 gün gecikti asla adet öncesi göğüs lrrim hassas olmaz di ilk defa bu ay göğüs lerim çok hassas olmuşlar ve çok acıyor lar dokununca falan şişmişler acaba gebe olabilir miyim yoksa adet olur mu muyum
lanjalee bebisliozlem bence ikisine de pek bi etkisi yok ne aldırır ne verdirir kaç dklık efor sarfedeceksin ki sanki 😅 birde üstüne kan şekerin düşerde çikolata gibi şeyler yersen alabilirsin ama bak 🙈
Bubenimoykumm bebisliozlem her ilişkiden sonra gecenin köründe soğuk bir bardak içecek tatlı atıştırmalıklar yerse kişi kilo alabilir 😁🤣
senaunsall Alta o üste ben olup deli gibi zıplarsam üstünde veririm bence o anki andralin kilo verdirir
HurremSultan bebisliozlem ilişki kilo aldırmıyor ama normalde spor yapmiyorsan eğer ben ilisiye girmeye başladıktan sonra kalcam şekillendi spor yapar gibi yoruluyorum çünkü 😂