Ben biriyle konuşuyorum bi süredir ve ona aşık oldum çok seviyorum asla bırakmak istemiyorum ama içimde her an bana beni bırakıcakmış gibi bi hiss var
Başta böyle değildi bi süredir sürekli kavga ediyoruz çok sinirleniyo herşeye gerçekten sinirlenince tek kelime bile edemiyorum o kadar sinirli yani ben bu sinirinle nasıl başa çıkıcam
Bana beni sevdiğini hissettiriyor bazen durup dururken beni arıyo ve yaa seni çok özledim diyo beni sevdiğini söylüyo tatlı olduğumu söyle ama bazende sevgisinden çok şüphe duyuyorum çok karışık hissediyorum aşık olduğum için mi böyle kendimi nasıl kontrol edebilirim lüften yardım edin henüz yeni konuşmaya başladık sayılır bir buçuk hafta oldu çok hızlı mı ilerliyoruz sizce
İlk defa aşık oldum onu kaybetmekten çok korkuyorum

idk yeni bir ilişkiye bu kadar duygu katmak bana inanılmaz geliyir. Hemen nasıl bu kadar yükseldin ki bir haftada ne yaşadınız mesela neye sinirlendi ya bir hafta daha😏😏 cicim ayları daha bunlar mümkünse seni el üstünde tutan birisi ile görüş bu şekilde ne kadar mutlu olabilirsin ki

idk 1.5 hafta da nasıl aşık oldun ? Ben bu siniriyle nasıl başa cikicam demissin çıkamazsın ilerleyen zamanlarda daha kötü olur ayrıca durup dururken araması illa seni sevdiği anlamına gelmiyor ki

idk anladığım kadarıyla konuştuğun için uzaktan aşık olmuşsun. Bir yemeğe bir alışverişe bir yolculuğa çıkın davranışları sana bir yol gösterir.

idk sana benden bi tavsiye 1buçuk haftada kavgalara sinirlenmelere başladıysa seni çok üzer söyleyim kendine değer ver ve böyle bi insanla olma derim çok pişman olursun çok

idk senin yazdıklarını gördükçe eşim aklıma geldi ve bnm eşimde hep bni sevdigini hissettirir ama en büyük sorunumuz sinir problemi anlık sinirlenir ve parlar ilk günden beri böyleydi sevgiliyken çok önemsemedim keşke onemseseydim şimdi önüne gecemiyorum terapiye gitmeye başladık evliligimiz bu süreçte çok yiprandi sana ilk haftadan bu kadar sinirlenen bir insanla bir ömür aynı evde yaşayacağını düşünüp hareket et ve duygularının aklının önüne geçmesine izin verme yıpranma bacım o kadar zor ki sinir problemi olan bir insanla yaşamak o 10 dakikaya unutuyor ama sen onu günlerce sindiremiyorsun umarım anlatabilmisimdir🥹

idk Bu kadar kısa süre de ben nasıl başa çıkacağım diyebiliyorsan ilerleyen zamanlar da vay haline.. Kimse için bu kadar küçük düşmeye gerek yok. Bana göre ya prenses muamelesi yada hiç bir şey. Kimse benden önemli değil. El üstünde tutulmadığım yerde de işim yok açıkçası. Çok yanlış sulardasın