Bunaldim ya
Kendimi camdan atasım var
kirikkalbim Keşke sebebini de söyleseydin :)
kaardelen herşey üstüme üstüme geliyor ya
kirikkalbim hayrolsun ? Sorun ne ise çözülür
prenses90 depresyon gibi diyelim 22 senedir geçmedi
kirikkalbim aynı durumdayım valla üzerimde bi bıkmışlık boşvermişlik var yaşama hevesim yok sabah uyanırken beynimi çıkarmış gibi bi donukluk var üstümde
annelinko gün boyu var bende ya
kirikkalbim sebebini bulursan bana da söyle
annelinko sen yeterki sebeb ara
kirikkalbim Lafın gelişi yazmadığınızı varsayarak açıklamak istedim. Bana öyle bir sıkıntı gelince bazen sorumluluklarımın ağırlığını hissederek bunaldığımda sonucu düşünüyorum. Kendimi atsam ne olacak? Ölünce ne olacak diye düşünüyorum. Bir kaç gözyaşı sonrası herkes yaşamına devam edecek. Ben de bir sıkıntı uğruna yaşamam gereken yüzlerce güzellikten mahrum kalmış olacağım diyerek hayatıma odaklanmaya çalışıyorum. Biraz yalnız kalmaya bir parka, yürüyüşe çıkıyorum. Veya uzanıp hiçbir şey yapmıyorum. Sonra şükredecek şeyleri, sahip olduğum her şeyi düşünerek bu ruh halinden sıyrılmaya çalışıyorum. Abdest alıyorum, ve günün hangi saati olursa olsun sanki yeni başındaymış gibi sıfırdan başlamaya çalışıyorum. Kafamda gerçekleştirebileceğim ufak hedefler belirleyip onları tamamladıktan sonra hayali olarak işaretliyorum. Kendinizi en iyi siz tanırsınız. Bu düşünce bir şey kazandırmıyorsa neyin iyi hissettireceğini düşünerek onu yapmaya emek göstermelisiniz. Umarım geçer 🌸
kirikkalbim sakın olup neyin olduğunu bize soyle ama sana iyi gelecek olan terapi alman 💐
kirikkalbim Bir söz var çok hoşuma giden. Sen kendine iyi bakmazsan kimse sana iyi bakmaz. Önce kendine iyi bakacaksın ki parladığın ışık yolunu göstersin.. O yüzden kendinizi bu kadar salmayın derim. Dünya geçici, hayat çok kısa
kaardelen bak senin yorumunu gorunce aklıma geldi
Ölmek mi istiyorsun ? Tamam at kendini denize 5 saniye sonra hayatta kalmak icin cirpindigini göreceksin sen aslında ölmek istemiyorsun icindekini öldürmek istiyorsun
Gibi bi soz okumustum cok hakliydi gerçekten
kirikkalbim oku canim ustune düşün kendine gel ❤️
İlk is bi piskologa gitmeni tavsiye ederim inşirah suresi dinleyebilirsin icini ferahlatır
kirikkalbim dertleşmek ister misin
Kendimle savaşım biterse olabilir
- Düzenlendi
kirikkalbim belli ki kendinle savasi bitiremiyosun o yuzden destek almalisin post aciyorsan derdini anlat boyle yarim yamalak post acmanla bi care bulamayiz sana
kirikkalbim kedimi diye okudum aq mdkdkfor
Sutlucikolati başlayacağım yeri bulursam yazarım
aydaksiyahkedi siyah kedi ugursuzluktur